Goedkoper parkeren rondom Schiphol met Mobypark

Vlieg je binnenkort naar Griekenland vanaf Schiphol? Wanneer je bijvoorbeeld een last-minute Griekenland hebt geboekt zijn er aantal vliegvelden waarvan je kunt vliegen. Maar als je via Schiphol vliegt heb je een aantal keuzes om daar te geraken. Kies je de trein of ga je met de auto? Als je met de auto gaat hebben we een goede tip voor je om goedkoop en betrouwbaar te parkeren rondom Schiphol.

Schiphol heeft een goede treinverbinding en je stopt er letterlijk onder de welkomsthal. Maar als je wat langer op reis gaat is het gesleep met die koffer nog wel een dingetje. De auto blijft vooralsnog onverminderd populair om naar Schiphol af te reizen. Je koffers achterin en al je spullen bij de hand. Alleen dat parkeren op Schiphol blijft nog wel een dingetje. Parkeren op P2 of P3 is in de zomermaanden nog een uitdaging. De tarieven zijn best hoog, en het is soms best proppen in de smalle parkeervakken. Om over de tocht vanaf je parkeervak naar de bus nog maar te zwijgen. Steek je vinger op als jij ook een foto maakte van het parkeervak zodat je bij terugkomst nog weet in welk vak je stond. Guilty!

Goedkoop parkeren rondom Schiphol

Een aantal jaren geleden ontdekte ik Mobypark per toeval. Ik vond het concept echt briljant. Heel wat hotels rondom Schiphol hebben eigen parkeerplaatsen. Maar het gros wordt niet gebruikt. Mobypark inventariseerde al deze parkeerplaatsen en hotels, maar ook kantoren, sloten zich bij Mobypark aan. Het resultaat is een gigantische verzameling aan parkeerplaatsen die voor een heel voordelig tarief worden aangeboden.

Zelf zocht ik naar een parkeerplaats van een hotel die ook een shuttlebus-service naar Schiphol had. Ideaal. Je rijdt het terrein op. Parkeert je auto. Even melden bij de receptie. Nog even een sanitaire stop. Koffers achterin, nog even vriendelijk lachen naar de chauffeur en de persoonlijke shuttlebus brengt je zo naar Schiphol.

Hoe werkt het parkeren rondom Schiphol met Mobypark?

Het mooie is dat je met Mobypark overal terecht kunt. Niet alleen rondom Schiphol dus. De werking is voor alle locaties gelijk.

  1. Zoek via de Mobypark-website de plaats waar je wilt parkeren, bijvoorbeeld Schiphol
  2. Geef daarna de periode op waarin je een parkeerplaats zoekt
  3. Het overzicht toont je de beste opties, je kunt sorteren op prijs of afstand
  4. Vul je gegevens in zoals e-mailadres en telefoonnummer t.b.v. de reservering
  5. Bevestig de reservering middels je creditcard (tot 24 uur voor aankomst te annuleren)
Voor elke parkeeroptie is een detailpagina met nuttige informatie én reviews

 

Mobypark resultaten parkeren rondom Schiphol
Veel parkeeropties, snel en overzichtelijk in kaart en te sorteren op afstand en/of prijs

Voordelen van Mobypark

  • Tot 24 uur voor aankomst te annuleren
  • Flinke kostenbesparing t.o.v. langparkeren op Schiphol
  • Ruime parkeerplaatsen
  • Reviews van voorgangers
  • Aanbieders met eigen shuttlebus brengen je zo naar Schiphol (en terug)

Het gebruik van Mobypark werkte voor mij echt supergoed. Inmiddels boek ik er al vele jaren en is het mijn go-to-plek als ik een parkeerplaats zoek rondom Schiphol. Vlieg je vroeg of juist heel laat dan kun je zelfs bij het hotel ook nog een overnachting boeken en heb je zo min mogelijk pre-vakantiestress.

Arjan van Griekipedia

Arjan komt al jaren in Griekenland. Zoals het vaker gaat bij een eerste bezoek aan dit prachtige land: liefde op het eerste gezicht. Gebaseerd op eigen ervaringen geeft hij je graag praktische tips voor bestemmingen en deelt hij zijn liefde voor de Griekse keuken met de heerlijkste recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *