Een auto huren in Griekenland? 5 handige tips

Twijfel je of een auto huren in Griekenland wel handig is? Ga je een auto huren op Kreta, Zakynthos, Corfu of elders in Griekenland tijdens je vakantie, lees dan deze handige tips. Wanneer je een auto kunt huren tijdens je vakantie in Griekenland biedt dat veel vrijheid. Tijdens alle vakanties vond ik het zeer prettig om de beschikking over een auto te hebben. Het geeft je aanzienlijk meer mogelijkheden om Griekenland op eigen houtje te kunnen verkennen. En ook prettig: na de aankomst op de luchthaven cross je direct naar je accommodatie. Ideaal toch? Als je goed voorbereid een auto wilt huren, lees dan snel verder!

Lees ook:

Regels auto huren in Griekenland

Vrijwel de meeste bedrijven die auto’s verhuren hebben als eis dat je minimaal 21 jaar oud moet zijn om een auto te huren in Griekenland. Houd er rekening mee dat in een aantal gevallen de minimum leeftijd zelfs op 23 jaar kan liggen. Je rijbewijs moet je minimaal één jaar in je bezit hebben voorafgaand aan de eerste geplande dag dat je de auto wilt huren. Je kunt een auto huren bij een lokale aanbieder, of wat ik vaak doe: bij een internationale tussenpersoon zoals Sunnycars of TUI Cars. Dat is niet alleen goedkoper, je weet ook zeker dat alle voorwaarden waar je voor tekent in het Nederlands zijn opgesteld.

5 handige tips wanneer je een auto huurt

Ga je een auto huren in Griekenland, hier een aantal handige tips:

1. Zorg dat je beschikt over een creditcard met pincode

Een creditcard is altijd handig op vakantie. Maar voor het huren van een auto in Griekenland is het vaak zelfs verplicht. Voor de verhuurder is het een extra verzekering in het geval van schade of als je de auto niet volgetankt zou afleveren indien dit wel is afgesproken. Je dient dan wel te beschikken over een creditcard met pincode. Tip: controleer voordat je weggaat of je de juiste pincode nog weet. Ben je de pincode vergeten vraag dan tijdig een nieuwe aan. Dit voorkomt een hoop ellende ter plaatse.

2. Reserveer je auto voorafgaand aan je vakantie

Uiteraard kun je ter plekke een auto gaan huren. Maar grote kans dat er geen auto beschikbaar is als alle anderen vooraf hebben gereserveerd en jij met je koffers achter aan mag sluiten. Door voor je vakantie alvast de autohuur te boeken ben je niet alleen voordeliger uit, je kunt na het melden bij de verhuurbalie ook direct instappen zodra je bent geland. Wel zo gemakkelijk dus.

3. Kies de juiste categorie auto

Reis je als gezin of alleen met z’n tweetjes? Dit kan belangrijk zijn wanneer je de auto kiest. Zo heb ik wel eens op de luchthaven gestaan met een aantal koffers en te weinig ruimte in de auto. Kies dus liever een wat grotere auto wanneer je langer weggaat en dus meer bagage bij je hebt. Nu kun je met z’n tweetjes nog wel wat schipperen met de achterbank. Het wordt wat lastiger wanneer de achterbank al in beslag wordt genomen omdat de kinderen ook meereizen. Dan is wat extra bagageruimte in de auto wel zo fijn! O ja, niet geheel onbelangrijk: wanneer je  naar Griekenland reist is een auto met airco geen overbodige luxe.

4. Check je reservering vooraf en de overeenkomst op locatie

Boek je extra’s bij je huurauto zoals een navigatiesysteem of kinderzitje? Controleer dan goed of deze op je reservering zijn meegenomen. De kans bestaat anders dat de verhuurder ter plaatse deze extra’s niet voor je reserveert en dat zou zonde zijn. Ook als je ter plaatse de overeenkomst tekent moet je goed kijken of alles klopt. Wat vaak vergeten wordt is de tarieven te controleren met die in je reservering. Het wil nog wel eens voorkomen dat je bijvoorbeeld ineens meer moet betalen voor dat kinderzitje.

5. Maak foto’s van de huur-auto voor en na

Wat ik zelf altijd doe als ik een auto huur in Griekenland is foto’s maken van de auto zoals ik deze heb ontvangen. Vaak loopt de verhuurder met je mee om uit te leggen als de auto al ergens (lichte) schade heeft. Let erop dat dit ook op je verhuur-overeenkomst wordt opgetekend. Lever je de auto in en vinden ze schade die niet op je overeenkomst staat dan kunnen ze dit op je verhalen.

Bij het inleveren maak ik ook weer foto’s van de auto. Loop dus om de auto heen en maak van elke zijde een aantal foto’s. Kleine schade zal er niet snel op te zien zijn, maar grote schade kunnen ze op die manier ook nooit op je verhalen omdat het bewijs op je telefoon staat. Het lijkt wellicht wat omslachtig, maar het kan uitkomst bieden wanneer jij alweer terug in Nederland bent en de verhuurder de schade op je wil verhalen. Jouw foto’s zeggen uiteindelijk meer dan duizend woorden. Lifesaver!

Lees ook meer over tanken in Griekenland

autohuur Griekenland

Welke verhuurder van auto’s kies je?

Net zoals er vele reisaanbieders zijn voor een vakantie naar Griekenland, zo zijn er ook talloze autoverhuurbedrijven. De meest populaire bestemmingen in Griekenland om een auto te huren zijn: Kreta, Zakynthos, Corfu en Rhodos. Zelf heb ik eigenlijk altijd een auto gehuurd via een tussenpersoon in Nederland. Zoals in de media vaak naar voren komt dat lokale aanbieders nog wel eens willen sjoemelen, weet je met een internationale tussenpersoon dat je zaken doet met een betrouwbare verhuurder. Ik vond het daarnaast ook wel prettig dat ik met een partij te maken heb die ik gewoon in mijn eigen taal kan bereiken in het geval van calamiteiten (stel je krijgt een auto-ongeluk in Griekenland).

Zo biedt vooraf regelen de volgende voordelen:

 • Ongelimiteerde kilometers (dit is erg handig en voorkomt extra kosten als je veel kilometers maakt)
 • Diefstalverzekering altijd inbegrepen
 • Een goede aansprakelijkheidsdekking mocht het onverhoopt toch misgaan
 • Een Nederlands noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is (bij Sunnycars)

Ter plaatse wordt de auto wel afgeleverd door een lokale verhuurder, maar alles loopt via Sunnycars of TUI Cars (afhankelijk van je voorkeur). Door vooraf in Nederland de auto te reserveren weet je vooraf precies wat je kwijt bent. Alleen eventuele extra’s zoals een kinderzitje of navigatie moet je wel vaak ter plaatse nog voldoen. Doorgaans kun je al vanaf €35,- per dag een auto huren in Griekenland.

autohuur Griekenland

Arjan van Griekipedia

Arjan komt al jaren in Griekenland. Zoals het vaker gaat bij een eerste bezoek aan dit prachtige land: liefde op het eerste gezicht. Gebaseerd op eigen ervaringen geeft hij je graag praktische tips voor bestemmingen en deelt hij zijn liefde voor de Griekse keuken met de heerlijkste recepten.

47 thoughts on “Een auto huren in Griekenland? 5 handige tips

 • Pingback: Waarom een auto huren in Griekenland je beste beslissing is - Avontuur in Arcen

 • Pingback: Auto huren in Griekenland: tips en trucs - Cruise Provider

 • Pingback: De parels van Griekenland verkennen - costaconnectie

 • Pingback: Mooiste vakantiebestemmingen in Griekenland - salad and the city

 • Pingback: Waarom je een auto moet huren in Griekenland - fryhoo.nl

 • Pingback: Verschillende manieren om Griekenland te ontdekken - Mandy more Lifestyle

 • Pingback: Hoe jij Griekenland het best kunt verkennen - hellastravel

 • Pingback: Tips voor het huren van een auto in Griekenland - De Mooiste Winkel

 • Pingback: Jouw Ultieme Gids om een Auto te Huren in Griekenland - Een Wonderlijke Klim

 • Pingback: Tips voor een kleinschalige vakantie in Griekenland met een huurauto - Designercars

 • Pingback: De voordelen van een auto huren tijdens je vakantie in Griekenland – Alles voor travel

 • Pingback: Hoe kies jij voor het juiste vakantiehuis in Griekenland? - natuurcultuur

 • Pingback: Waarom heb je een auto nodig op je vakantie in Griekenland? - Road to 2010

 • Pingback: De voordelen van het huren van een auto op vakantie - Fietsen in Europa

 • Pingback: Hoe haal je het meeste uit een korte vakantie naar Griekenland? - streetsoftheworld

 • Pingback: De leukste activiteiten voor een vakantie in Griekenland - vakantieklok

 • Hoi Arjan, ik heb een vraagje. Bij ons is net onze borg van €953 ingehouden, omdat we klaarblijkelijk onze nummerplaat voor aan de auto zijn kwijtgeraakt (of de politie heeft hem eraf geschroefd). Dit kan toch niet zomaar? Ik vind het echt zwaar buiten proporties. Wat kan ik nu het beste doen?

  Groet Daisy

  Beantwoorden
  • Hallo Daisy, dat is wel opmerkelijk! Heb je geboekt bij een tussenpersoon dan zou ik die contacteren. Als het direct bij een verhuurder is zou ik kijken of je hulp kan inschakelen van bijvoorbeeld je reisverzekering. Wellicht kunnen zij juridisch advies of een specialist inschakelen.

   Groet,

   Arjan

 • Hallo beste allesweter;)!!

  Ik had een vraagje. Ik heb een auto gehuurd op Corfu met volledige verzekering (dus extra betaald)

  Echter kwam ik op een onverharde weg waar ik een wieldop ben verloren en een paar hele kleine krasjes op de bumper heb gemaakt.

  Ben ik dan alsnog verzekerd aangezien ik op een onverharde weg reed?

  Groet Maikel

  Beantwoorden
  • Hi Maikel,

   Dit is afhankelijk van de verzekering (wat verstaan zij onder volledig) en de verhuurder. Heb je geboekt via een tussenpersoon in Nederland? Dan kun je het beste direct met hen contact opnemen en de situatie voorleggen. Heb je lokaal geboekt dan kun je het beste je huurcontract nalezen, de voorwaarden worden doorgaans altijd aan je meegegeven. Bij het inleveren is er altijd een eindcontrole en dienen ze je dan te wijzen op schades. Advies is dus om sowieso foto’s van de krasjes te maken om te voorkomen dat je bij terugkomst in Nederland een rekening gepresenteerd krijgt die niet in verhouding staat tot de daadwerkelijke schade. Afhankelijk van de verzekering (dat kan ik zo niet beoordelen) wordt dit dan afgehandeld. Wel bestaat de kans dat er een eigen risico aan verbonden is. Over krasjes wordt doorgaans niet altijd moeilijk gedaan, vaak hanteren ze zelf de grootte van een 2-euro muntstuk of het als schade wordt gezien of als ‘gebruikssporen’.

   Groet,

   Arjan

 • Kan iemand me vertellen met hoeveel volwassen je in een huurauto van 7 zitplaatsen mag plaatsnemen gedurende de Corona maatregelen?

  Beantwoorden
  • Hoi Peter,

   In Griekenland geldt een afstandsregel in de huurauto. Wanneer je met een gezin met kinderen reist, heeft dit geen gevolgen. Als de kinderen ouder dan 18 zijn, kan er wel gevraagd worden om een identificatiebewijs. In alle andere gevallen betekent het dat er afstand gehouden moet worden en er daardoor minder personen in de huurauto passen. Hierbij gelden de volgende regels:

   – In een huurauto met maximaal 5 zitplaatsen zijn 1 bestuurder en 1 passagiers toegestaan
   – In een huurauto met maximaal 7 zitplaatsen zijn 1 bestuurder en 2 passagiers toegestaan
   – In een huurauto met 8 of 9 zitplaatsen zijn 1 bestuurder en 3 passagiers toegestaan

   Let op: bij gebruik van de shuttleservice naar het station van de huurauto is het dragen van een mondkapje in de shuttlebus voor iedereen verplicht.

   Lees ook: Wat zijn de Corona-regels voor autohuur in Griekenland?

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Beste, ik wil graag een auto huren in Zakynthos. Is het normaal dat er een borg van rond de 900euro word ingehouden van je creditcard?

  Beantwoorden
  • Hoi Yesim,

   Dit is niet ongebruikelijk. Normaal ligt het rond de 500 euro, maar richting de 1.000 is geen unicum. Het verschilt per aanbieder en per type auto wat voor borg gerekend wordt. Doorgaans hoe nieuwer en hoe hoger de cataloguswaarde van de gehuurde auto, hoe hoger de borg is die gerekend wordt.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Hi,
  klein vraagje; is er een maatschappij die geen belachelijk hoge one-way fee rekent als je je auto ophaalt in athene en inlvert in bijvoorbeeld thessaloniki ?
  kost meestal 225 euro extra…

  zijn hier manieren voor om dit te omzeilen ? of andere opties die goedkoper zijn ?

  dank!

  Beantwoorden
  • Hoi Wout,

   Goede vraag. Het hangt vaak af van de afstand en hoe vaak de maatschappij het wagenpark tussen deze twee bestemmingen kan uitwisselen. Zelf ook altijd wel goede ervaringen met Sunnycars. De afstand tussen Athene en Thessaloniki is echter wel ruim 500 km en 5 uur reistijd. Dat is wel aardig fors en daar komt de hoge toeslag ook vandaan vrees ik.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Hoi Arjan van Griekipedia, je kan je zelf beter (Arjan Sunnycars belagen) noemen. Sunnycars is in Griekenland een van de duurste huurbedrijf vergelijken met anderen. Ik ben zelf een Griek en ik ga twee keer per jaar in Griekenland, en ik weet het hoe dat werk. Nederlanders letten op de centen en jij zeg naar Sunnycars?? Bv Alamo, Greenmotion, Europcar, auto Europa en nog meer zijn veel goedkoop dan Sunnycars. dank je 🙂

  Beantwoorden
  • Hoi Chris, dank voor je reactie! Qua autohuur staat het vrij om de optie van je eigen voorkeur te kiezen natuurlijk. Vanuit Nederland is een tussenpartij zoals Sunnycars maar ook TUI Cars een optie voor gemak en zekerheid. Daarbij is de prijs ook prima want gemiddeld ben je 35-40 euro per dag kwijt. Dat is niet fors hoger dan wat ik qua lokale aanbieders normaliter tegenkom.

   Sunnycars heeft zelf geen wagenpark en is slechts tussenpersoon. De aanvraag komt uiteindelijk dus bij dezelfde grote partijen die je noemt terecht. Het voordeel is echter dat je een Nederlandse tussenpersoon hebt, vanuit Nederland makkelijk kan boeken en de voorwaarden prima geregeld zijn.

   Dit jaar heb ik zelf gewoon bij een lokale verhuurder gehuurd. Niet eens een van de grote partijen. Het is ook maar net wat je wilt. Vanaf de luchthaven direct de auto in willen stappen is handiger om je autohuur vanuit Nederland geregeld te hebben. Ga je halverwege je vakantie op locatie een auto huren voor een aantal dagen dan kun je ook bij een lokale verhuurder terecht. Voor elk wat wils dus!

   Ps: touroperators bieden vaak ook zelf autohuur aan, als je het dan over kosten hebt vooral daar niet boeken want die kosten zijn aanzienlijk hoger.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

  • Ben nu bezig om om een te gaan huren voor op Kreta ,u zegt dat de schrijver beter sunnycars kon heten omdat ie sunnycars aanbeveelt en dat U dit vreemd vind omdat er vele huurbedrijven zijn die goedkoper zijn oa noemt u Alamo.
   Ik heb even gekeken voor u maar als Ik bij Alamo een auto wil huren en het eigen risico wil afkopen dan ben ik dus duurder uit als bij sunnycars dus een beetje vreemd dat u dan beweert dat ze vele malen goedkoper zijn.( dit is dan wel boeken vanuit Nederland ).
   Wij hebben ook ter plekke vaak gehuurd en het enige voordeel is dat je ziet wat je krijgt want bij sunnycars hebben we ooit een auto gekregen die er niet uitzag (veel schade) en benzine verbruikte dat wat ik aan bier dronk.
   U bent Griek en begrijpt en verstaat de mensen ,waarschijnlijk krijgt u daardoor andere prijzen maar wij Nederlanders betalen gewoon de volle mep of ze moeten die week weinig omzet gehad hebben dan kan het nog wel eens schelen.
   Graag zou ik dan wel een verhuurder van u weten die een compleet pakket levert die vele malen goedkoper zou zijn.
   Alvast bedankt

 • Afgelopen vakantie deze tips in het achterhoofd gehouden, de huur verliep vlekkeloos. Dank!

  Beantwoorden
 • Hallo,
  ik heb een vraag omtrent het huren van een auto. Ik ga over een aantal weken met mijn vriendin naar Zakynthos en we willen daar graag het eiland verkennen. Echter wordt ik pas in oktober 21. ik beschik al wel 3 jaar over mijn rijbewijs. zouden lokale verhuurders moeilijk doen over het feit dat ik nog net geen 21 ben of is het waarschijnlijk dat ik wel een auto kan huren? zo niet, geldt deze minimum leeftijd ook voor een quad wanneer het huren van een auto niet lukt?
  alvast hartelijk bedankt.
  MVG Klaas

  Beantwoorden
  • Hoi Klaas,

   Bedankt voor je vraag! De minimumleeftijd is wel vaak 21 jaar. Dit heeft te maken met de verzekering. De jaren dat je je rijbewijs hebt tellen dan helaas niet zwaarder. Mijn advies is dat je contact opneemt met bijvoorbeeld Sunnycars of TUI Cars. Soms is een auto huren op 20-jarige leeftijd wél mogelijjk, door bijvoorbeeld een toeslag te betalen. Neem contact met ze op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en wellicht kunnen ze je helpen met de juiste verhuurder die deze optie biedt, dan kom je niet voor verrassingen te staan en kun je het gewoon in Nederland al regelen.

   Heel veel succes en veel plezier! Kalo taxidi!

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Hallo,
  Ik heb een vraagje: We gaan deze zomer op vakantie naar Zakynthos.
  Mijn vriend en ik huren twee auto’s.
  Nu is het zo dat onze zoon zijn rijbewijs al meer dan een jaar heeft.
  Mag hij dan wel rijden in een van deze auto’s?

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Hoi Iris,

   Bedankt voor je reactie, en je vraag! De minimumleeftijd ligt doorgaans op 23 jaar bij Sunnycars en 21 jaar bij TUI Cars, bij beiden altijd goede ervaringen gehad met auto huren in Griekenland. Vaak kun je als je minimaal 1 jaar je rijbewijs hebt en 21 jaar bent al wel een auto huren. Dit kan verschillen per aanbieder dus. Let wel op dat hiervoor een toeslag berekend kan worden (voor zowel de leeftijd onder 23, en het aantal jaren dat je je rijbewijs hebt). Een ander belangrijk aspect is wie de hoofdbestuurder is. Ik zou adviseren dit altijd op de persoon te zetten die het meeste zal rijden. Mocht je zoon ook gaan rijden dan moet je deze wel als mede-bestuurder opgeven in verband met de verzekering. Een mede-bestuurder opgeven brengt vaak wel weer extra kosten met zich mee doordat dit weer een extra risico voor de verzekeraar is.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Vraagje: mag je een auto die je huurt op het Griekse vasteland ook meenemen op de veerboot naar één van de eilanden? Of andersom, mag je een auto huren op een Grieks eiland en vervolgens de auto meenemen naar het Griekse vasteland?

  Beantwoorden
  • Hoi Dennis,

   Bedankt voor je vraag. Dit ligt meestal aan de voorwaarden van de verhuurder. Van Sunnycars weet ik wel dat je in principe heel Griekenland mag doorkruisen met je huurauto, mits je de grens naar andere landen niet overgaat. De overtocht met een ferry naar een eiland, vasteland of vice versa is binnen Griekenland dan ook toegestaan. De schade tijdens transport op de ferry is echter niet gedekt bij Sunnycars voor zover ik weet. Meestal moet je je daarvoor wel laten verzekeren bij de lokale aanbieder. Het kan dus wel, maar is wel aan bepaalde voorwaarden verbonden.

   Waar je ook op moet letten is dat je normaliter de auto inlevert waar je de auto hebt opgehaald. Voor de zogeheten one way rental betaal je een toeslag. Op basis van de afstand tussen ophalen en retour brengen wordt die toeslag berekend.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Goedemorgen,

  Ik wil graag met een vriendin een auto gaan huren in Griekenland. Mijn rijbewijs heb ik vorig jaar in september gehaald, dus die heb ik nog niet lang genoeg. Mijn vriendin heeft hem al wel langer, maar de creditcard die we willen gebruiken staat op mijn naam. Denk je dat dit een probleem zal zijn? En zou ik dan ook wel met de huurauto mogen rijden of mag dat ook alleen maar als je je rijbewijs langer dan een jaar hebt?

  Groetjes, Maartje

  Beantwoorden
  • Hoi Maartje,

   Bedankt voor je vraag! Een creditcard dient helaas altijd op naam te staan van degene die als hoofdbestuurder (en dus boeker) is opgegeven. Als jij je rijbewijs nog niet lang genoeg hebt mag je helaas ook niet als extra bestuurder worden opgegeven en de auto besturen. Dit heeft te maken met de verzekering. Als je schade rijdt of betrokken bent bij een ongeluk ben je niet verzekerd. Dat zou ik dus niet aanraden. De beste optie is dat je vriendin de auto huurt op haar naam, daarbij dient ze dan wel te beschikken over een creditcard op haar naam. De creditcard wordt uitsluitend gebruikt voor de borgstelling. Tegenwoordig biedt bemiddelaar Sunnycars ook de mogelijkheid om in Griekenland zonder creditcard een auto te kunnen huren (bekend als het ‘Geen Waarborgpakket’). Succes en alvast veel plezier!

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Goedendag,

  Kan je ook als je daar al bent via sunnycars boeken?

  MVG
  Wietze

  Beantwoorden
  • Hoi Wietze,

   Goede vraag. Ik boek zelf altijd Sunnycars vantevoren, zodat je zeker weet dat je gewenste type beschikbaar is in de periode dat je op vakantie gaat. Daarnaast is het voordeliger. Op locatie zou je altijd even kunnen kijken voor een lokale aanbieder, alleen heb je dan dus niet altijd de zekerheid en geen garantie dat alles voor elkaar is. Mocht je twijfelen, bij Sunnycars heb je altijd 14 dagen de tijd om te annuleren.

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

 • Hallo,
  Goede, voor mij bekende, tips.
  Ik huur de laatste jaren niet meer van te voren maar ter plaatse.
  Door een artrotische heup heb ik een auto met hoge instap nodig en mijn ervaring met vooraf boeken is dat daar terplaatse geen rekening mee wordt gehouden. Bij Hertz had ik een auto in de B categorie gehuurd met hoge instap. Ik kreeg een Toyota Igo! Er was geen andere auto (Fiat Panda of Hyundai b.v.) beschikbaar. Na 2 dagen kon ik dus niet meer uit de voeten en heeft de auto de rest van mijn vakantie ongebruikt gestaan.
  Als ik terplaatse huur zie ik wat ik krijg en bevalt het me niet, ga ik naar een ander.
  Vr. groet.

  Beantwoorden
  • Hoi Ria,

   Dat is wel erg zonde als je op die manier teleurgesteld wordt. Wel goed dat je nu gewoon zelf ter plaatse huurt dan! Ik heb ook een aantal keren ter plaatse een auto gehuurd. Soms wel handig, want dan weet je inderdaad wat je krijgt en je kunt de auto dan alleen huren voor de dagen dat je deze daadwerkelijk nodig hebt. Heb je wel eens geboekt via Sunnycars? Wellicht dat zij als bemiddelaar beter je wensen kunnen doorgeven en behartigen. In ieder geval goed dat je gewoon zelf het heft in handen neemt tegenwoordig 😉

   Groet,

   Arjan van Griekipedia

  • Graag gedaan, hopelijk heb je er wat aan!

   Groet,

   Arjan van Griekipedia.nl

  • Beste Aad,

   Bedankt voor je reactie. Goed te horen dat je er wat aan hebt. Ik heb gelukkig zelf nog geen gekke perikelen meegemaakt, maar ik heb dan ook altijd wel gehuurd via een betrouwbaar tussenpersoon zoals Sunnycars. Verder kan het maken van wat foto’s als je de auto achterlaat je echt helpen als er toch problemen zouden zijn zoals ongewenste naheffing door ‘vermeende’ schade. Dan is het altijd handig wat achter de hand te hebben.

   Groet,

   Arjan van Griekpedia.nl

 • Hoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *