Reistips

Op zoek naar reistips voor Griekenland? Als Europees land kent Griekenland weinig geheimen en zal het geen cultuurschok zijn als je er op vakantie bent. Toch hoop ik met enkele handige reistips je te kunnen helpen. Zo is pinnen in Griekenland zeker nog geen gemeengoed en is het verstandig contant geld op zak te hebben. Ga je een auto huren in Griekenland? Lees dan mijn handige tips wat veel problemen kan schelen mocht er iets gebeuren.

Auto huren op Rhodos: kijk en vergelijk

Ga je op reis naar Rhodos en overweeg je een auto te huren op dit prachtige eiland? Ik geef je graag advies over de mogelijkheden en enkele bezienswaardigheden op Rhodos die je met de auto kunt bezoeken. Lees mijn handige tips en ervaringen.

Lees meer

Auto huren op Corfu: tips en ervaringen

Ga je op reis naar Corfu en overweeg je een auto te huren op dit prachtige eiland? Ik geef je graag advies over de mogelijkheden en enkele bezienswaardigheden op Corfu die je met de auto kunt bezoeken. Lees mijn handige tips en ervaringen.

Lees meer

Wandelen in de Kourtaliotiko Gorge op Kreta

De Samaria Kloof op Kreta is zeer bekend maar kost flink wat tijd om te bereiken als je meer centraal op Kreta verblijft. De Kourtaliotiko kloof kan een goed alternatief zijn om toch een glimp op te vangen van de prachtige natuur op Kreta. De wandeling naar het kerkje in de kloof is ook goed te doen met kinderen. Lees meer over dit bijzondere stukje Kreta.

Lees meer