Nieuw: met TUI naar Thassos

Goed nieuws voor alle Griekofielen én Thassos-fans. TUI start vanaf 2020 met directe vluchten vanaf Amsterdam naar Kavala, in combinatie met diverse accommodaties op Thassos. TUI biedt een mix van studio’s, appartementen en kwalitatievere 4- en 5-sterrenhotels aan op Thassos. TUI België biedt al langer pakketreizen aan naar Thassos en dat is al een aantal jaren erg succesvol. Vanaf het seizoen 2020 dus ook vanaf Amsterdam!\

Groene pracht

Thassos is het meest noordelijk gelegen eiland. Het heeft geen eigen luchthaven waardoor het nog niet overspoeld is door massatoerisme en een van de rustigere bestemmingen is van Griekenland. Het eiland ligt onder Kavala en is per boot te bereiken. Er gaat een snelle boot die er een half uur over doet. Thassos is een groen eiland dat wordt gekenmerkt door de bosrijke omgeving, de hoge pijnbomen en prachtige stranden waarbij het turquoise water mooi afsteekt tegen de witte rotsen.

Vanaf 28 april 2020 vliegt TUI één keer per week naar Thassos. Bestemmingen op Thassos zijn onder andere: Thassos-stad (het merendeel), Golden Beach, Limenaria, Potos, Agios Loannis en Makryammos.

Enkele pareltjes op Thassos

Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk deze accommodaties:

Dit is slechts een greep uit de accommodaties op Thassos.

Bekijk meerAndere bestemming in Griekenland?

Twijfel je nog over Thassos en zoek je inspiratie voor een andere Griekse bestemming? Sinds kort biedt TUI ook pakketreizen aan naar Griekenland, inclusief huurauto. Zo kun je na aankomst op de luchthaven, direct in je huurauto stappen en naar je accommodatie rijden. Ideaal!

Bekijk opties inclusief huurauto

Arjan van Griekipedia

Arjan komt al jaren in Griekenland. Zoals het vaker gaat bij een eerste bezoek aan dit prachtige land: liefde op het eerste gezicht. Gebaseerd op eigen ervaringen geeft hij je graag praktische tips voor bestemmingen en deelt hij zijn liefde voor de Griekse keuken met de heerlijkste recepten.

2 thoughts on “Nieuw: met TUI naar Thassos

 • wij willen graag vier weken naar thassos. tot vorig jaar kon dat met sun-web.
  nu zijn die gestopt en wij weten niet of jullie dat ook aanbieden en als wij dat berekenen wordt het
  wel erg duur.[mn. doordat de vliegreis dan nog eens weer wordt berekend].
  Heel graag zouden wij een reactie van u ontvangen.

  Alvast heel erg bedankt.

  fam. oortwijn

  Beantwoorden
  • TUI vliegt in 2020 naar Kavala en biedt transfers naar accommodaties op Thassos. Zitten een paar mooie pareltjes tussen!

   Groetjes,

   Arjan van Griekipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *