Last minute Griekenland tips

Ken je dat gevoel dat je na je vakantie in Griekenland eigenlijk direct weer terug wilt? Of wil je flexibel zijn wanneer je gaat en waar je heen wil? Wellicht zijn deze last minute Griekenland-vakanties dan wel wat voor jou. Als jij net als ik stiekem alweer van de Griekse zon en de Griekse gezelligheid droomt, dan zit je hier goed. Of je nu een last minute Griekenland in de zomer wilt pakken of juist in het najaar. In veel Griekse bestemmingen is het namelijk buiten de zomer, in oktober nog goed toeven en ontsnap je de drukte van het hoogseizoen.

Een last minute naar Griekenland boeken

Gelukkig zijn er veel aanbieders die reizen naar Griekenland aanbieden. Van kleinschalig en persoonlijk tot prijsvechters. Een aantal aanbieders waar ik goede ervaringen mee heb of kan aanraden heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. Bekijk de last minutes van Eliza Was Here (huurauto inbegrepen)
  2. Bekijk de last minutes van TUI (prijsvoordeel!)
  3. Bekijk de last minutes van Ross Holidays (Griekenland-specialist!)
  4. Bekijk de last minutes van Sunweb (vertrek binnen 3 weken)
  5. Bekijk de last minutes van &olives.nl (kleinschalig)
  6. Bekijk de last minutes van VakantieDiscounter (de beste vakantiedeals)

 


  • Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays
  • Unieke vakanties, weg van de massa
  • Griekenland 336x280

Last minute Griekenland: mijn persoonlijke favorieten

Wanneer je een last minute boekt via Eliza Was Here, is een huurauto inbegrepen. Ideaal dus om de omgeving te verkennen en leuke uitstapjes te maken. En niet onbelangrijk: lekker de auto in en naar je accommodatie rijden nadat je bent geland. Benieuwd naar enkele last minute pareltjes in Griekenland? Kijk dan eens naar deze pareltjes:

 

Lekker uitwaaien op de Griekse eilanden

Nog even lekker weg op het laatste moment, weg van de massa? Bekijk dan deze sfeervolle, kleinschalige accommodaties op de heerlijke eilanden als Kreta, Corfu, Zakynthos en Rhodos.

 

Niet plannen, maar doen

Het voordeel van een last minute Griekenland boeken is dat je niet alleen prijsvoordeel pakt. Soms is het lekker om niet alles helemaal te plannen en gewoon een aantal weken voor vertrek je bestemming uit te kiezen. We hebben goede ervaringen met Eliza Was Here, TUI en Ross Holidays.

Het voordeel van een last minute met Eliza Was Here is dat jouw huurauto bij de prijs is inbegrepen. Zo weet je dus zeker dat er bij aankomst een glimmende huurauto op je staat te wachten. Wanneer je een last minute boekt met TUI kun je vaak profiteren van prijsvoordeel. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Je kunt altijd via TUI Cars nog even kijken of je direct ook je huurauto nog kunt boeken. Last but not least is Ross Holidays. De eigenaar is een echte Griek en weet derhalve de echte juweeltjes in Griekenland te vinden. Vaak nog onontdekt door de massa. Puur Griekenland dus. Het aanbod van Ross Holidays bestaat dan ook volledig uit accommodaties in Griekenland zelf.

Lees ook:

Arjan van Griekipedia

Arjan komt al jaren in Griekenland. Zoals het vaker gaat bij een eerste bezoek aan dit prachtige land: liefde op het eerste gezicht. Gebaseerd op eigen ervaringen geeft hij je graag praktische tips voor bestemmingen en deelt hij zijn liefde voor de Griekse keuken met de heerlijkste recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *