Werken in Griekenland: zo doe je dat!

Een bijdrage van Suzanne Meinsma, blogger bij Yobber

Griekenland is niet voor niets een ontzettend geliefde bestemming om te wonen en te werken. In het zonovergoten Griekenland vind je historische monumenten, eeuwenoude ruïnes, passievolle muziek, heerlijk eten en goudgele stranden! Daarnaast bruist het er van de multiculturele steden, gezellige dorpjes en prachtige eilanden. Wij snappen dus helemaal dat werken in Griekenland op jouw bucketlist staat. Of je nou kiest voor een vaste baan of voor vakantiewerk in Griekenland: in dit blog lees je hoe jouw avontuur van start kan gaan!

Vaste baan in Griekenland

Wil jij voor minimaal een jaar wonen en werken in het zonovergoten Griekenland? Dan kan jij het beste op zoek gaan naar een vaste baan in Griekenland! Verleen bijvoorbeeld de beste klantenservice tijdens jouw baan als customer service agent vanuit Athene of Thessaloniki. Maar er zijn ook mogelijkheden om te gaan werken in de technische support of juist als social media beheerder voor wereldbekende bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Jouw avontuur in Griekenland begint dus bij het vinden van de perfecte vacature. Die vind je gemakkelijk via Yobbers. Eenmaal een passende vacature gevonden op de website? Dan kan jij direct solliciteren! Samen met de recruiters van Yobbers bespreek jij een paar dagen later of de vacature goed bij je past. Is dit het geval? Dan pak jij voor je het weet je koffers en stap jij binnenkort in het vliegtuig naar Griekenland!

Vakantiewerk in Griekenland

Ben je nog aan het studeren of wil je in de zomermaanden werkervaring opdoen in Griekenland? Dan is vakantiewerk in Griekenland de ideale optie voor jou! Vakantiewerk in het buitenland geeft jou de kans om te werken in het zonnetje, nieuwe vriendschappen op te bouwen en Griekenland te ontdekken. Werk bijvoorbeeld op de mooiste resorts als animator, zweminstructeur of watersport entertainer. Of ga bijvoorbeeld werken achter de bar in een populair uitgaansgebied. Jouw zomermaanden worden een waar avontuur wanneer je gaat werken in Griekenland!

Of je nou kiest voor een vaste baan of voor vakantiewerk in Griekenland, we weten zeker dat jij een onvergetelijk avontuur tegemoet treedt! Jij gaat je namelijk op zowel persoonlijk als op professioneel vlak ontwikkelen wanneer jij gaat werken in het buitenland. Daarnaast ga jij ongetwijfeld genieten van alle nieuwe indrukken, het leggen van nieuwe vriendschappen en het beleven van de vetste avonturen. Ga ervoor en vind de perfecte baan in Griekenland via Yobbers!


Suzanne Meinsma van Yobbers: werken in Griekenland

Over de auteur

Suzanne Meinsma is blogger bij Yobbers, voorheen bekend als Grenzelooswerk. Zij hebben sinds 2015 al meer dan 5.000 mensen aan een baan in het buitenland geholpen. Alle vacatures worden zorgvuldig gescreend en het sollicitatieproces is erg gemakkelijk. Een verblijf in combinatie met werken in Griekenland wordt extra makkelijk via Yobbers.

Arjan van Griekipedia

Arjan komt al jaren in Griekenland. Zoals het vaker gaat bij een eerste bezoek aan dit prachtige land: liefde op het eerste gezicht. Gebaseerd op eigen ervaringen geeft hij je graag praktische tips voor bestemmingen en deelt hij zijn liefde voor de Griekse keuken met de heerlijkste recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *