Griekse producten bestellen bij Griekishop

Inktvis drogen in Griekenland
Inktvis hangt te drogen bij een restaurant.

Al jaren ben ik fan van Griekenland. De cultuur, de historie en vooral: het eten en de Griekse producten! Hoe lekker is het als je de sfeer van Griekenland in huis kan halen. Zelf doe ik dat regelmatig door heerlijke Griekse gerechten te koken. Denk bijvoorbeeld aan tzatziki, moussaka of souvlaki. Om een dergelijk gerecht pas écht tot zijn recht te laten komen is het fijn als je authentieke Griekse ingrediënten kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan die smakelijke witte reuzenbonen.

Bekijk het volledige assortiment Griekse producten

Online bestellen

Ik kwam erachter dat het vinden van Griekse producten die ik nodig heb én lekker vind, niet goed te vinden waren online. Of alleen elders in het land te vinden in lokale winkels. Of je komt direct bij een groothandel terecht die alleen pallets vol kan leveren. Dat schiet niet op natuurlijk als je slechts een aantal stuks nodig hebt. Zo’n grootverbruiker was ik ook nou ook weer niet. Daarom heb ik besloten zelf op zoek te gaan naar mijn eigen favoriete Griekse leveranciers!

De mogelijkheid om deze Griekse producten ook in huis te halen deel ik graag met je! Gewoon in kleine aantallen te bestellen. Ideaal toch?

Griekishop.nl

Reden om zelf op zoek te gaan naar Griekse producten die ik fijn vind. En ik deel ze graag met je. Zo werd www.griekishop.nl geboren! Wat voor Griekse producten kun je bestellen? Vooral producten die je vaak nodig hebt en net dat beetje extra karakter geven. Denk aan Griekse olijfolie, pasta of Griekse oregano bijvoorbeeld. Het assortiment wordt doorlopend uitgebreid. Heb je tips of suggesties? Altijd welkom!