Villa Eleonas (Peloponnesos)

Vanaf 756.00

Artikelnummer: 7d2f111ed5e6 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villa Eleonas bevindt zich in Gialova, gelegen in de regio Peloponnesos. Villa Eleonas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Eleonas een goede keuze is:

  • Charmante villa
  • Met verkoelend zwembad
  • Perfect voor een mooie wandeling

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2000 meter
  • afstand tot centrum: circa 800 meter
  • afstand tot luchthaven circa 3800 meter
  • aan een steile weg
  • aan een licht hellende weg

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Ik ben nog maar net aangekomen bij Eleonas en sta nu alweer te trappelen om de omgeving te verkennen. Yiannis, de eigenaar, vertelt me dat hij vanaf hier de beste, georganiseerde wandelroutes kan regelen. Ondertussen is Inge bij ons komen staan. Inge is Nederlands en mede-eigenares van Villa Eleonas. Ze vertelt dat er een mooie route is die door de lagune van Gialova gaat. Onderweg kom je de mooiste planten, vogels en zelfs reptielen tegen. Dat klinkt heel interessant!

Yiannis begint opeens enthousiast met zijn armen te zwaaien en vraagt me mee te komen. Hij wil me iets laten zien. Terwijl ik samen met Inge achter hem aanloop bewonder ik de prachtige olijf- en citrusbomen die rond de villa’s groeien. Het is hier zo mooi en rustig. Eenmaal aangekomen bij mijn villa wijst hij naar het mooiste uitzicht wat ik ooit gezien heb. Voor ons ligt de heldere blauwe zee en als ik verder om me heen kijk zie ik een palet aan groene kleuren. Fantastisch! Yiannis vertelt dat dat de lagune van Gialova is. Ik hoef eigenlijk geen wandeling meer te maken. Ik kan vanaf mijn zwembad of balkon al genieten van de prachtige natuur.

Vandaag blijf ik gewoon lekker bij het zwembad relaxen en genieten van de schitterende omgeving. Er is hier genoeg te zien. Morgen ga ik wel opzoek naar mijn wandelschoenen om de lagune van dichtbij bekijken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid