Searocks Villas Exclusive Resort (Peloponnesos)

Vanaf 1,438.00

Artikelnummer: 73734ebd0c3f Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Searocks Villas Exclusive Resort bevindt zich in Kitries, gelegen in de regio Peloponnesos. Searocks Villas Exclusive Resort is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Searocks Villas Exclusive Resort een goede keuze is:

Wow! Wat een uitzicht;Nip van cocktails & champagne;Proef verse en biologische groenten van het land;Vlak bij het strand

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 3

Afstand tot centrum: kalamata circa 18 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Zelden ben ik op zo’n magische plek geweest als nu. Ik ben bij Searocks Exclusive Villas Resort op Peloponnesos en verblijf in een fijne villa met een huiselijke sfeer. Het voelt bijna als een droom. Zeker als mijn blik de Golf van Messenië vangt en de eindeloze olijfgaarden die het resort omringen.

De villa’s bevinden zich in Kalamata. Een plek die geliefd is om zijn lange stranden en immens blauwe zee. Geniet hier van ontspannen dagen aan de kust en indrukwekkende cultuurschatten, zoals het kasteel en de Ipapanti-kerk. Voor lekker even nietsdoen is dit adresje ook heel fijn. Nestel jezelf op een comfortabel ligbed, neem een tijdschrift mee en maak af en toe een plons in het zwembad of even af te koelen. In de Belvedere Lounge Bar nip je van cocktails en lokale wijn met het allermooiste achtergronddecor. De bar en de ligging zijn zo mooi, dat sommige mensen speciaal hiervoor blijven overnachten. Liever een hapje eten? Schuif dan aan voor seizoensgebonden gerechten aan in de Olive Grove. Hier spelen groenten een hoofdrol en komen ze vers van het land. Heb jij je koffers al gepakt?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid