Schiza Houses (Peloponnesos)

Vanaf 859.00

Artikelnummer: 906358ba4813 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Schiza Houses bevindt zich in Finikounda, gelegen in de regio Peloponnesos. Schiza Houses is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Schiza Houses een goede keuze is:

  • Moderne villa
  • Geniet van je privézwembad
  • Fijne plek voor wandelaars

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 3 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 3 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Een verkoelend briesje waait langs mijn gezicht wanneer ik het balkon van mijn villa bij Schiza Houses oploop. Om me heen zie ik oranje gevels. Ze zorgen ervoor dat ik meteen zin heb in deze dag! Ik kijk om me heen, de verte in. Olijfbomen vullen mijn zicht. Net als de azuurblauwe zee, die schittert door de zon. En ik zie een paar eilanden in de verte.

Vanaf mijn balkon wandel ik naar de benedenverdieping. De verleiding om een duik te nemen in mijn eigen zwembad is groot, maar ik besluit eerst eens een praatje met Yiannis en Inge te maken. Even verderop loop ik Yiannis tegemoet. “Goedemorgen Yiannis!” roep ik hem. Hij zwaait. “Zin om mee te gaan naar het dorp?” vraagt hij me. “Inge en ik gaan verse vis halen voor vanavond.” Yiannis vertelt me dat Finikounda een rustig vissersdorp is met verschillende cafés, bars, tavernes en souvenirwinkels. En ondanks deze gezelligheid is het er volgens Yiannis nooit heel druk. Precies wat ik verwacht van een schiereiland: rust en ruimte. “En als je zin hebt in iets meer avontuur dan de vismarkt kun je vanuit Finikounda een boottochtje maken naar vier verschillende eilanden. Venetiko, Schiza, Agios Marina en Sapienza om precies te zijn. De Inousses eilanden heten ze samen. Jij hoeft je in elk geval niet te vervelen, Eliza!” concludeert hij vrolijk. Ik bedenk me ineens dat dit de eilanden moeten zijn die ik vanmorgen vanaf mijn balkon zag. Yiannis heeft gelijk: vervelen zal ik me niet. Eerst maar eens verse vis scoren, daarna de zee op…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid