Ryalos Villas (Peloponnesos)

Vanaf 570.00

Artikelnummer: 1cb69e6b2332 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Ryalos Villas bevindt zich in Verga, gelegen in de regio Peloponnesos. Ryalos Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Ryalos Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Peloponnesos

Een uitnodiging van mijn goede vriend George om een weekje van de Griekse zon te genieten sla ik natuurlijk niet af. Hij is de eigenaar van vijf prachtige villa’s in het dorpje Verga. En niet alleen de villa’s zelf zijn mooi; ook de omgeving is adembenemend!

Trots laat George mij zijn villa’s zien. Naast de traditionele elementen van hout en natuursteen heeft hij veel kleuren gebruik. Ik word er helemaal vrolijk van! “Ik wil dat mensen een goed gevoel hebben bij de plek waar ze logeren. Het mag aan niets ontbreken,” vertelt hij me. Met een tevreden zucht kijk ik rond. Duizenden lichtjes trekken mijn aandacht. Het is hier zo rustig, maar niet ver weg ligt Kalamata stad. Het ziet er sprookjesachtig uit. Ondertussen is George bij me komen staan. Normaal is hij een spraakwaterval, maar nu zeggen we allebei niets meer en dromen weg bij het mooie uitzicht. Hier zal het me inderdaad aan niets ontbreken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ryalos Villas (Peloponnesos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.