Petra Thea (Peloponnesos)

Vanaf 804.00

Artikelnummer: 0aae085704d2 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Petra Thea bevindt zich in Verga, gelegen in de regio Peloponnesos. Petra Thea is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Petra Thea een goede keuze is:

  • Modern vakantieverblijf
  • Plons in het mooie zwembad
  • Een prachtige zonsondergang

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 4 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 8 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 4 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 4 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 6 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Wanneer ik het bergdorpje Verga in rijd zie ik bovenop de berg een mooi gebouw staan. De lichtgrijze natuurstenen glinsteren in de zon. Dat moet Petra Thea zijn! In het vliegtuig vertelde een man mij dat je vanaf deze berg een indrukwekkend uitzicht hebt over de stad Kalamata en de zee. Veel mensen komen naar deze plek voor de zonsondergang. Het schijnt dat dit de mooiste zonsondergang is. Bij die gedachte begint mijn buik te kriebelen. Ik kan niet wachten om alles met mijn eigen ogen te zien.

Een paar kilometer verder rijd ik het parkeerterrein van Petra Thea op. De eigenaar staat al op me  te wachten. “Kalispera Eliza!” zegt Dimitris enthousiast. “Kalispera Dimitris!” zeg ik lachend terug. Dimitris helpt me met mijn spullen en we lopen samen richting mijn slaapplekje. Dimitris vertelt me dat in 2015 de deuren van Petra Thea voor de eerste keer geopend zijn. Alles oogt nog zo fris hier, je kunt zien dat het nog niet zo oud is. Als ik mijn studio binnenloop valt mijn oog gelijk op het balkon. Wauw! De man in het vliegtuig had gelijk over het uitzicht. Ik ben bijna sprakeloos. “Vind je het mooi Eliza?” vraagt Dimitris. Ik knik.  De lucht veranderd in een rood-oranje kleur met een gouden gloed. Ik kijk tevreden naar Dimitris.  Ja, dit is de mooiste zonsondergang die ik tot nu toe heb gezien!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid