Orato Villas (Peloponnesos)

Vanaf 555.00

Artikelnummer: 976ba975974b Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Orato Villas bevindt zich in Agios Nikolaos, gelegen in de regio Peloponnesos. Orato Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Orato Villas een goede keuze is:

  • Landelijke villa
  • Geniet van je privézwembad
  • Droom weg bij het uitzicht

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2500 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 55000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1500 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 2300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Toen ik Minas en Angeliki voor de eerste keer ontmoette, snapte ik helemaal waarom ze dit vakantieadresje begonnen waren. Het stel laat me alle mooie plekjes van het schiereiland zien, terwijl ik elk moment van de dag de Griekse zon op mijn huid voel.

Zo struinde ik vandaag met Angeliki door het vissersdorpje Agios Nikolaos. Hier liet ze me een oude ambacht zien waar de locals nog stoelen van riet maken. Ietsjes verder ligt ook nog Gnospi, een plek waar dorpsbewoners samenkomen om te zwemmen en te snorkelen. Vervolgens zijn we naar de haven gegaan, waar de dobberende bootjes ons al tegemoet kwamen. Een aanzicht waar ik keer op keer van kan genieten tijdens een vakantie op Peloponnesos. We nemen plaatje op een terrasje bij één van de Griekse tavernes. Snel bestelt ze heerlijke mezzedes voor ons. Voor ik het weet staan er overheerlijke gerechten voor mijn neus.

Als we ons buikje rond hebben gegeten, is het tijd voor het laatste plekje van de tour. Het mooiste heeft ze voor het laatst bewaard. Mijn logeeradresje Orato Villas is werkelijk schitterend. Mijn villa is luxe en comfortabel en kijkt uit over het ruige landschap en de zee. En het allerfijnste: ik heb een privézwembad! In dit natuurstenen huisje ben ik de komende dagen wel even zoet…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid