Natura Club & Spa (Peloponnesos)

Vanaf 677.00

Artikelnummer: 8a14f6b7feed Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Natura Club & Spa bevindt zich in Blasada, gelegen in de regio Peloponnesos. Natura Club & Spa is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Natura Club & Spa een goede keuze is:

  • Ruim spahotel
  • Met verkoelend zwembad
  • Ontvang de beste tips voor uitjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 10,0 kilometer
  • afstand tot de Strip circa 10 kilometer
  • afstand tot meer circa 18 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Ik had er ooit eens over gelezen, maar nooit had het beeld van dat 65 kilometer lange zandstrand mijn gedachten echt verlaten. ‘Het langste en meest ongerepte witte zandstrand aan de Griekse westkust.’ En ook de ‘landscapes of unique natural beauty’ zoals de EU ze noemt, de schilderachtige dorpjes, de vissersstadjes en de Griekse schatten had ik onthouden. Vaak popte de plaatjes wel weer eens op, maar deze keer zei ik tegen mijn goede vriend Alekos: “Take me to that beach”. Lachend. Want hij had me verteld over Natura Club & Spa, dat precies op dezelfde plek ligt als de plaatjes die ik in mijn hoofd gevormd had. Antonis, zijn vrouw Aggeliki en hun twee zonen hadden er namelijk 33 wonderschone appartementen gebouwd. In een olijfgaard, mét fenomenaal uitzicht op zee. Kortom: het was tijd om te gaan.

Antonis en zijn gezin vierden vroeger altijd vakantie ‘bij de mooie stranden’ en op een dag vonden ze het tijd om hun drukke, maar succesvolle leven in Athene in te ruilen voor een andere variant. Namelijk die van rust, ruimte, natuur en ‘de mooiste stranden van de wereld.’ Ze bouwden ruime, moderne en sfeervolle appartementen die allemaal uitkijken op zee, want ‘dit uitzicht is te mooi om niet naar te kijken.’ De locatie? ‘Vlakbij zee, want die witte zandstranden zijn te mooi om niet elke dag even te bezoeken.’ Er kwam een zwembad, met inderdaad hetzelfde uitzicht, een bar en een restaurant. Er lopen ook een paar schattige schildpadden rond.

En terwijl ik hier vanaf mijn terras naar de olijfbomen en de zee zit te turen, denk ik aan het tekstje dat ik ooit las. En ik kan je melden: alles klopt. Dankzij Antonis is het zelfs mooier. Best bijzonder, maar soms wint de werkelijkheid het van mijn dromen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid