Mareggio Residences & Suites (Peloponnesos)

Vanaf 755.00

Artikelnummer: 3e021249286d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mareggio Residences & Suites bevindt zich in Githio, gelegen in de regio Peloponnesos. Mareggio Residences & Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mareggio Residences & Suites een goede keuze is:

  • Luxe charmehotel
  • Genieten op het privéstrand
  • Ontbijt op bed

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • aan het strand (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 4 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 4 kilometer
  • afstand tot luchthaven Kalamata circa 140 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Ik sta met mijn blote voeten in het zand en tuur naar de zee. Ik ben aan het wachten op de eigenaar van Mareggio Residences & Suites. Van de week ontmoette ik hem hier tijdens mijn vakantie op Peloponnesos. Vol passie vertelde hij me over zijn stukje paradijs en dat moest ik natuurlijk met eigen ogen bewonderen. Toen ik hier aankwam, snapte ik meteen waarom hij mij op het strand wilde ontmoeten: dit is zijn eigen stukje strand, met luxe hemelbedden speciaal voor de gasten. Verderop zie ik de prachtige baai liggen, met de groene heuvels en de dorpjes in de verte. Wat moet de zonsondergang hier geweldig zijn.

De lieve man leidt me rond door de suites. De luxe die ik op het strand al zag, komt ook hier weer terug. De suites zijn modern, licht en fris. Doordat de muren en vloeren wit zijn, oogt het als een klassiek wit huis. In tegenstelling tot de inrichting, die juist kleurrijk en speels is. Elke kamer heeft zijn eigen kleurenpalet en ik word er meteen vrolijk van. Wat ik nog leuker vind: de eigenaar heeft allerlei luxe details toegevoegd. Ik zie in de kast een zachte badjas hangen met slippers erbij en op het kastje staat een Nespresso apparaat.

Ik kan niet wachten om met een boek en een glas wijn op de ligbedden op het strand neer te ploffen. Snel trek ik dan ook mijn bikini aan en loop ik naar het strandje. Maar ik kan me niet focussen op mijn boek, het uitzicht is hier te mooi. Nu weet ik het zeker: de komende dagen leid ik hier een luxe en kleurrijk luizenleventje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid