Mareggio Residences & Suites (Peloponnesos)

Vanaf 660.00

Artikelnummer: 3e021249286d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mareggio Residences & Suites bevindt zich in Githio, gelegen in de regio Peloponnesos. Mareggio Residences & Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Mareggio Residences & Suites

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Peloponnesos

Ik sta met mijn blote voeten in het zand en tuur naar de zee. Je hebt vanaf hier een uniek uitzicht op de baai, met de groene heuvels en dorpjes in de verte. De zonsondergang moet hier geweldig zijn. Wat is Peloponnesos toch betoverend mooi. De eigenaar had me gevraagd of ik hem hier op het strand wilde ontmoeten. Bij aankomst snapte ik meteen waarom: dit is het eigen stukje strand van Mareggio Residences & Suites. Op het strand staan luxe hemelbedden, met witte gordijnen wapperend in de wind, speciaal voor de gasten. Ik zie mijzelf al helemaal liggen, met een boekje en een glas witte wijn in mijn hand!

De eigenaar leidt me rond door de suites. De luxe die ik al zag op het strand is hier ook goed te zien. De suites zijn modern, licht en fris. De muren en vloeren zijn stralend wit, als een klassiek Grieks huis. Maar de inrichting is juist kleurrijk en speels. Oranje stoelen, gele kussens of blauwe gordijnen. Elke suite heeft zijn eigen kleurenpalet. Ik word er meteen vrolijk van! Wat ik nog leuker vind: de eigenaren hebben allerlei kleine maar luxe details toegevoegd: een zachte badjas, slippers en een Nespresso apparaat. Sommige suites hebben zelfs een bubbelbad met uitzicht op zee. Ik dacht het al toen ik op het strand stond maar nu weet ik het zeker: de komende dagen leid ik hier een luizenleven, een luxe, kleurrijk luizenleventje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mareggio Residences & Suites (Peloponnesos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.