Liokrina Villas (Peloponnesos)

Vanaf 947.00

Artikelnummer: d2499f75652e Categorie:

Beschrijving

Villa Liokrina Villas bevindt zich in Koroni, gelegen in de regio Peloponnesos. Liokrina Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Liokrina Villas een goede keuze is:

Luxe villa;Met verkoelend zwembad;Altijd een warm welkom;Perfecte uitvalbasis voor uitstapjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 5

Afstand tot luchthaven circa 48 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Terwijl ik een slok wijn neem, besef ik op wat voor bijzonder plekje ik deze keer ben beland. Zittend in het zonnetje op het terras naast mijn villa kijk ik dromerig om me heen. Het zwembad, de luxe villa, het uitzicht over de zee: alles is perfect! Ik besluit mijn wijn nog eens bij te schenken en loop mijn villa binnen. Weer verbaas ik me over de luxe die hier verstopt zit. Ik vang een glimp op van het bed in de slaapkamer, waarin ik vannacht als een roosje heb geslapen. De ruime keuken met eethoek, sierlijke trap en gezellige woonkamer maken het plaatje compleet.

Als ik weer buiten kom, hoor ik in de verte eigenaresse Vassiliki nieuwe gasten ontvangen zoals alleen een echte Griekse dat kan; je voelt je gelijk thuis. Ik denk terug aan hoe ik die middag, ronddwalend door de straatjes van het plaatsje Koroni, steeds iets nóg mooiers ontdekte. Zoals de indrukwekkende Venetiaanse bouwwerken en het Byzantijnse fort. Ik kan niet wachten om iedereen te vertellen over het bijzondere plekje dat ik nu weer heb ontdekt. Hier ga ik voorlopig nog niet weg!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid