La Sapienza (Peloponnesos)

Vanaf 720.00

Artikelnummer: 97db7bbbd46f Categorie:

Beschrijving

Appartement La Sapienza bevindt zich in Methoni, gelegen in de regio Peloponnesos. La Sapienza is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom La Sapienza een goede keuze is:

Comfortabele appartementen;Duik in het ruime zwembad;Een prachtige zonsondergang;De eigenaar organiseert gezellige barbecues

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 1500 meter
Afstand tot luchthaven circa 55000 meter: circa 55 kilometer
Afstand tot bushalte circa 1500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

De zweetdruppeltjes lopen langs mijn gezicht. Wat een hitte! Gelukkig ben ik bijna bij het hotelletje waar ik verblijf. Nog een klein stukje lopen. Eenmaal aangekomen pak ik snel mijn zwemspullen bij elkaar en zoek verkoeling in het zwembad. Heerlijk! Na een klein uurtje rondslenteren in Methoni heb ik dat wel verdiend.

Tijdens het zwemmen, geniet ik van het zeezicht. In de verte zie ik Methoni liggen, het stadje waar ik vanochtend was. Het is een gezellig, pittoresk dorpje. Ik ben naar het kasteel van Methoni geweest en heb heel wat prachtige foto’s gemaakt van het uitzicht.

Vanavond ga ik weer aan het knusse barretje naast het zwembad zitten. Gisteren was het heel gezellig, alleen had ik net de mooie zonsondergang gemist. Maar ik krijg gelukkig vanavond weer een kans. Dat wordt een betoverend plaatje, de zon die zich als het ware onderdompelt in zee!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid