Kyparissia Blue (Peloponnesos)

Vanaf 685.00

Artikelnummer: 2452ad6ab687 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kyparissia Blue bevindt zich in Kyparissia, gelegen in de regio Peloponnesos. Kyparissia Blue is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Kyparissia Blue

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Peloponnesos

Wie in Griekenland is, ontkomt er niet aan nu en dan een beetje cultuur te snuiven. Ik ben sinds enkele dagen op Peloponnesos en heb een bezoek gebracht aan Olympia, de plaats waar de Olympische Spelen hun oorsprong hebben gevonden. Indrukwekkend. Maar alhoewel ik mij vooraf heb voorgenomen er deze keer een echte cultuurreis van te maken, bespeur ik bij mezelf een verlangen naar zon, zee en strand. Want ook op dat gebied heeft Griekenland zo vreselijk veel te bieden. Ik besluit mijn goede vriend Alekos te bellen en informeer bij hem waar ik op Peloponnesos zou moeten zijn.

Ook ditmaal blijkt Alekos mijn gedachten op afstand te hebben kunnen lezen. Hij heeft me naar Kyparissia geloodst, een plaats met prachtige lange zandstranden en kristalheldere wateren. Mijn logeeradres Kyparissia Blue wordt slechts door een weg van de zee gescheiden en ligt op loopafstand van het gezellige centrum. Het ideale plekje voor mij, exact wat ik voor de aankomende dagen in gedachten had! Als ik me nog maar net op mijn kamer geïnstalleerd heb, steekt eigenaresse Konstantina haar hoofd om het hoekje: “Zal ik het ontbijt morgenochtend voor je serveren?” Ik kan alleen maar gelukzalig knikken. Die Grieken, die weten toch altijd maar weer precies wat je nodig hebt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kyparissia Blue (Peloponnesos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.