Kotroni Villas (Peloponnesos)

Vanaf 958.00

Artikelnummer: bdae5108c56c Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Kotroni Villas bevindt zich in Finikounda, gelegen in de regio Peloponnesos. Kotroni Villas is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kotroni Villas een goede keuze is:

Geniet van adembenemende uitzichten;Iedere morgen een heerlijk ontbijtje;Combinatie van strand &natuur;Welkomstmandje met lokale lekkernijen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 500 meter (zandstrand

Afstand tot luchthaven circa 60 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Kotroni Villas, mijn nieuwste ontdekking in Finikounda Messinia, ligt boven op een heuvel en heeft vanuit alle hoeken een spectaculair uitzicht. Kijk je naar het zuiden, dan zie je het glinsterende water van de Ionische Zee. Dwalen je ogen af naar het oosten, dan prikkelen de olijfbomen en de bergen je fantasie.

Dit bijzondere plekje ligt tussen het sfeervolle vissersdorp Finikounda en Messinia in en wordt omringd door een oase van rust en groen. Tot rust komen gaat hier dan ook vanzelf. Vooral op je eigen riante terras, waar eigenaar Panagiots je iedere morgen verwend met een heerlijk huisgemaakt ontbijt. Geniet van de stilte, het lekkers en al het moois om je heen, maar laat je ook verrassen door de veelzijdige omgeving. In Finikounda liggen prachtige zandstranden. Trek je het ruige achterland van Messinia in, dan ontdek je vele contrasten, olijfgaarden, groene valleien en idyllische bergdorpen. Oftewel, zwemkleding en makkelijke (wandel)schoenen zijn onmisbaar deze vakantie!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid