Kamaria Villas (Peloponnesos)

Vanaf 705.00

Artikelnummer: 171a98fd0054 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kamaria Villas bevindt zich in Kamaria, gelegen in de regio Peloponnesos. Kamaria Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kamaria Villas een goede keuze is:

  • Comfortabele villa
  • Duik in het ruime zwembad
  • Nederlandse eigenaren

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 400 meter: circa 2 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 3000 meter
  • afstand tot luchthaven circa 65000 meter: circa 60 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1800 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 800 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Vrijheid, blijheid. Perfect! En dat allemaal tijdens mijn vakantie op het mooie Griekse eiland Peloponnesos. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook niet van de gezelligheid en comfort die de Nederlandse eigenaren Marjan en Co mij brengen in ‘hun’ Kamaria Villas.

De omgeving is prachtig. Om mij heen zie ik veel groen, olijfbomen en fleurige bloemen. Het strand is vlakbij, dus iedere dag ben ik daar wel eventjes te vinden. Maar het liefst blijf ik toch bij mijn villa, die luxe, ruim en comfortabel is ingericht en met haar blauw geverfde ramen zo heerlijk Grieks aandoet. Ik vind bij de villa immers alles wat ik nodig heb. Vooral lekker veel rust! Het ene moment nestel ik mij op mijn ruime veranda om eindelijk dat nieuwe boek eens uit te lezen. Het volgende moment trek ik een baantje in het enorme zwembad. Om mij vervolgens op het zonneterras op een lekker ligbed met een verkoelend drankje in mijn hand op te laten drogen door de warme zon. Wat wil een mens nog meer?

Tot mijn eigen verbazing heb ik hier ook de liefde voor het tennissen ontdekt. Op het grote stuk land met de villa’s ligt ook een tennisbaan en rackets en ballen zijn er genoeg. Als een ware Venus Williams ben ik iedere dag vroeg te vinden op de tennisbaan en daag ik mijn vriendin uit voor een wedstrijdje. Het gaat iedere dag beter. Nooit geweten dat ik zoveel talent had en dat onder deze Griekse zon zou ontdekken…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid