Hotel Perivoli (Peloponnesos)

Vanaf 720.00

Artikelnummer: e81efb9ef83f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Hotel Perivoli bevindt zich in Nafplion, gelegen in de regio Peloponnesos. Hotel Perivoli is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Hotel Perivoli

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Peloponnesos

Hotel Perivoli moet nu niet ver meer zijn, denk ik bij mezelf terwijl ik door de heuvels van Peloponnesos rijd. Dan opeens zie ik het, een klassiek gebouw in zijn eentje gelegen in het groen, statig prijkend boven de heuvels. Wat mooi! Het hotel valt op, maar lijkt door de aardse kleuren perfect in de omgeving op te gaan, alsof het er al eeuwen staat. Opeens waan ik mijzelf in een andere tijd. Ik ben een rijke Griekse dame op weg naar haar villa. Ik schakel over naar een klassieke radiozender en vervolg mijn rit begeleid door violen en een piano.

Bij aankomst ben ik verbaasd wanneer Hotel Perivoli helemaal geen klassiek gebouw blijkt te zijn. Het hotel is pas open sinds 2009. De eigenaren zijn er perfect in geslaagd om eigentijds met klassiek te verweven. De kamers zijn elegant ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Sommige kamers hebben zelfs een openhaard! Vanaf het hoog gelegen zwembad heb je een onevenaarbaar uitzicht over de sinaasappel- en olijfbomen en het glooiende, groene landschap.

Ik leun over de glazen reling van het terras en laat het mooie uitzicht op me inwerken. Ik kijk nu al uit naar mijn ontbijtje morgenochtend. Ze gebruiken hier namelijk enkel producten uit de streek. De gedachte tovert een glimlach op mijn gezicht. In mijn achterhoofd hoor ik de klassieke muziek weer spelen. Ik voel me hier de koning te rijk!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Perivoli (Peloponnesos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.