Euphoria Retreat (Peloponnesos)

Vanaf 1,917.00

Artikelnummer: 6be3a3608a29 Categorie:

Beschrijving

Hotel Euphoria Retreat bevindt zich in Mystras, gelegen in de regio Peloponnesos. Euphoria Retreat is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Euphoria Retreat een goede keuze is:

Adults only (14+);Op reis naar jezelf;Prachtige wellness;Geniet van puur en biologisch eten;Heerlijke plek om op te laden

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 50 kilometer
Afstand tot centrum: mystras circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Ga er weer eens lekker uit zeiden mijn vrienden. Even je batterij opladen. Een betere plek dan Euphoria Retreat had ik me niet kunnen wensen. Mijn nieuwste ontdekking ligt aan de voet van de berg Taygetus. Het heeft een specifieke filosofie die gericht is op fysieke en emotionele transformatie, maar is bovenal een heerlijke plek om weer tot jezelf te komen.

Het bijzondere hotel ligt in de historische plaats Mystras op Peloponnesos en wordt omringd door een oase van rust en groen. Je bevindt je hier midden in de bossen, net boven citrusvallei, waar de geur van zoete sinaasappels je tegemoetkomt en het uitzicht fantastisch is. Er zijn verschillende manieren om lichaam en geest weer in balans te brengen: yoga-, pilates- en detox-therapieën. En is er een spa. Een architectonisch hoogstandje, met verschillende sauna’s, behandelruimtes en een binnen- en buitenbad. Een heerlijke plek jezelf te verwennen en om op reis te gaan naar je innerlijke zelf….

Bekijk prijzen en beschikbaarheid