En Plo Suites (Peloponnesos)

Vanaf 620.00

Artikelnummer: b6a9a2254441 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie En Plo Suites bevindt zich in Itilo, gelegen in de regio Peloponnesos. En Plo Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van En Plo Suites

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Peloponnesos

“Weet je wat het is,” zegt Christiana als ik samen met haar richting het zwembad van En Plo Suites loop. “Als je een plekje vindt met dit uitzicht, wil je dat het liefste met iedereen delen.” We strijken neer bij één van de tafeltjes op het terras bij het zwembad. Hier kijken we uit op de kust van Peloponnesos en de bergen aan de overkant van de baai. Het blauw van het zwembad lijkt over te lopen in het blauw van de zee. “Morgenochtend wordt hier het ontbijt geserveerd”, zegt Christiana. “Maar we kunnen natuurlijk ook nu alvast wat eten,” voegt ze eraan toe als ze mijn hongerige blik ziet.

Een paar uur en heel wat lekkere hapjes later, plof ik met een volle maag op bed. En Plo Suites is van binnen minstens net zo mooi als van buiten. Het doet me bijna denken aan een kasteel met de stenen muren en de uitstekende gebouwen die een soort torentjes vormen. De chique badkamer, het gordijn boven mijn bed en het sierlijke ledikant maken dat vorstelijke gevoel compleet!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “En Plo Suites (Peloponnesos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.