Desa Green Homes (Peloponnesos)

Vanaf 1,156.00

Artikelnummer: f28e161d9900 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Desa Green Homes bevindt zich in Epidavros, gelegen in de regio Peloponnesos. Desa Green Homes is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Desa Green Homes een goede keuze is:

Gebouwd met liefde voor de natuur;Op loopafstand van het strand;Eigen moestuin;Omringd door wonderschone natuur;Schuif aan bij de bar

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 500 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 2 kilometer
Afstand tot luchthaven ATH circa 156 kilometer: klx circa 168 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Wat een prachtige autorit heb ik achter de rug. Dwars door het bergachtige landschap van Peloponnesos. Ik stap uit en herken meteen mijn vakantiehuis tussen de geurige citrusbomen. Wat een heerlijk plekje is dit toch. Hier ga ik me zeker vermaken!

Je vindt de luxe Desa Green Homes op het Griekse schiereiland Peloponnesos, in het betoverende gebied van het oude Epidavros. Er zijn in totaal vier huizen: Dolce, Merlin, Sanguini en Valencia. Houd jij graag rekening met het milieu? Dan is deze plek perfect voor jou. Wat deze woningen namelijk zo bijzonder maakt, is dat ze gebouwd zijn van ecologisch materiaal en ze zijn energiezuinig. Tegelijkertijd bieden ze alle comfort die je wensen kan. Je voelt je vast snel thuis in je eigen ‘green home’. Buiten is het minstens zo leuk als binnen. Geniet van de zon, neem een duik in het zwembad en proef de verse snacks uit eigen moestuin bij de Zanzi-Bar. Wil je meer van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan het strand van Gialasi of rijd met je huurauto naar één van de vele archeologische vindplaatsen in de regio, zoals het Theater van Epidaurus.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid