Carlos Mansion (Peloponnesos)

Vanaf 958.00

Artikelnummer: 4c7f0de8cdb8 Categorie:

Beschrijving

Appartement Carlos Mansion bevindt zich in Methoni, gelegen in de regio Peloponnesos. Carlos Mansion is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Carlos Mansion een goede keuze is:

Een prachtige tuin;Stijlvol ingericht;Omringd door wonderschone natuur

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 700 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Op een ligbedje aan het zwembad geniet ik van de Griekse zon en de prachtige ligging van dit fijne verblijfje. Wat een unieke plek; tussen de blauwe zee, gouden stranden en groene natuur. In perfecte harmonie… Wat brengt dit een rust, hier wil ik nooit meer weg. Carlos Mansion is omringd door een groene tuin, gevuld met aromatische planten en Griekse kruiden. Ik voel me bevoorrecht dat ik mag verblijven op zo’n fijne plek.

De eigenaren van Carlos Mansion zijn echte Grieken; enorm gastvrij. Dat zorgt er onder andere voor dat ik me hier direct thuis voel. De suite die ze me hebben gegeven ziet er prachtig uit. Een moderne inrichting, waarbij comfort een van de focuspunten is. Ik ga even op het bed liggen en ik droom er zo op weg. Hier zal ik vast en zeker goed slapen!

In de avond zoek ik een van de authentieke taverna’s in Methoni op. Vanavond kies ik voor een wat minder bekend gerecht, gemista, oftewel gevulde paprika’s en tomaten afgetopt met feta-kaas. Onder het genot van een Griekse rode wijn… Wat een geluk!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid