Archontiko Chioti Boutique Hotel (Peloponnesos)

Vanaf 806.00

Artikelnummer: 00bf8338d3a8 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Archontiko Chioti Boutique Hotel bevindt zich in Leonidio, gelegen in de regio Peloponnesos. Archontiko Chioti Boutique Hotel is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Archontiko Chioti Boutique Hotel een goede keuze is:

  • Romantisch boetiekhotel
  • Met verkoelend zwembad
  • Vlakbij leuke restaurantjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 4 kilometer (kiezelstrand)
  • in het centrum
  • afstand tot luchthaven circa 161,0 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 20 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 30 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Wanneer ik wakker word wrijf ik nog een keer in mijn ogen. Door de stenen muren en plafonds lijkt het net alsof ik wakker ben geworden in een grot. Dat noem ik nog eens slapen in stijl! Gisteren ben ik aangekomen bij Archontiko Chioti Boutique Hotel op Peloponnesos. Dit hotel heeft echt alle ingrediënten in huis voor een romantische vakantie. Toen ik hier aan kwam viel de avond en werd ik betoverd door alle sfeerlichtjes rondom het hotel heen. Het was meteen liefde op het eerste gezicht! En toen had ik de sfeervolle kamers nog niet eens gezien. Het liefst blijf ik heel de dag in bed liggen turend naar dit indrukwekkende plafond. Maar het is tijd om op te staan!

Wanneer ik het ontbijtzaaltje in loop ruik ik de geuren van versgebakken cake en brood. Mijn maag begint spontaan te knorren. Ik ga voor wat fruit en een heerlijk plakje cake. Als ik mijn buik vol heb gegeten loop ik richting het zwembad. Daar plof ik neer op één van de comfortabele ligbedjes. Ik geniet van al de mooie dingen om mij heen. In het bijzonder de unieke uitstraling van het 19e-eeuwse herenhuis waarin het hotel is gevestigd. Het is bijna magisch! Ik heb nog niet alles gezien, maar één ding is zeker. Dit hotel zit vol romantiek.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid