Apartments Panorama Gialovas (Peloponnesos)

Vanaf 776.00

Artikelnummer: 0faf10eed710 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Apartments Panorama Gialovas bevindt zich in Gialova, gelegen in de regio Peloponnesos. Apartments Panorama Gialovas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Apartments Panorama Gialovas een goede keuze is:

  • Zwembad omringd door natuur
  • Een oase van rust
  • Vlakbij een gezellig plaatsje

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1500 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol)
  • afstand tot centrum: circa 1400 meter
  • afstand tot meer circa 1500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 40 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Er is geen wolkje aan de lucht, de zon die schijnt en ik heb mijn radio op volume 20 staan. Ik ben onderweg met mijn huurauto en ik doe mijn best om mee te zingen met een leuk Grieks liedje. En dan ineens verschijnen daar de stenen huisjes van Apartments Panorama Gialovas. Omringd door een groen landschap vol olijf- en citroenbomen. Ik verheug mij zo op de komende dagen.

Een vriendelijke man wacht mij op en dit blijkt de tuinman Kostas te zijn. Ik stel mij voor en hij overhandigt mij de sleutel van mijn appartement. Ondertussen praten we wat en zeg ik hem hoe mooi het hier is. “Wacht maar totdat je het uitzicht ziet vanaf het terras bij het zwembad, Eliza” vertelt de vriendelijke man. Hij heeft niets te veel gezegd en ik kijk mijn ogen uit. Kostas vertelt over de omgeving. “Dit is de baai van Navarino en het eiland dat je daar ziet is Sfaktiria” Het is hier werkelijk prachtig en ook zo rustig en vredig.

Nieuwsgierig wandel ik verder naar mijn appartement. Het ziet er allemaal ruim en perfect uit en ik zie direct het balkon, dat wordt mijn favoriete plekje de komende tijd. Ik kan vanavond zelf koken, maar Kostas vertelde mij ook dat er in de buurt leuke restaurantjes te vinden zijn. De keuze is niet moeilijk en ik rijd een uurtje later, na een verfrissende duik in het zwembad, richting het centrum van het dorpje Gialova.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid