Afentiko Pigadi (Peloponnesos)

Vanaf 870.00

Artikelnummer: 5a32f238d2e0 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Afentiko Pigadi bevindt zich in Methoni, gelegen in de regio Peloponnesos. Afentiko Pigadi is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Afentiko Pigadi een goede keuze is:

Landelijke villa’s;Met verkoelend zwembad;Omringd door wonderschone natuur;Alle kamers hebben een unieke inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 2000 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 2500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Peloponnesos

Mijn voeten worden één met de aarde, mijn ademhaling is rustig en mijn houding is actief. In mijn gedachte tel ik tot drie en dan open ik mijn ogen. De prachtige omgeving van Afentiko Pigadi verbaast me elke keer weer. Omringd door de olijfbomen volg ik een yogales op het grote yogaplatform in de tuin. In de verte is de azuurblauwe Ionische zee te zien. De zee is net zo rustig en kalm als ik vandaag.

Puur is het juiste woord voor het gevoel dat ik ervaar bij Afentiko Pigadi. De villa’s lijken op te gaan in het landschap van Peloponnesos, doordat ze zijn gebouwd met stenen uit de omgeving. Afentiko Pigadi heeft meerdere villa’s waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de tuin loop ik langs het ruime zwembad omringd met sinaasappel- en citroenboompjes. Onderweg naar mijn villa word ik verrast door de geuren van lavendel, tijm en oregano.

Aangekomen in mijn villa maak ik een ontbijtje in het keukentje. Ik plof neer op de witte bank en geniet van het mooie interieur in de villa. De witte details gecombineerd met natuurlijke tinten hebben een frisse en ontspannen uitstraling. Vanmiddag ga ik met de fiets naar strand. Ik vind het hier heerlijk.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid