Olia Suites Parga (Epirus (Parga))

Vanaf 682.00

Artikelnummer: 0d29a4cf4024 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Olia Suites Parga bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Epirus (Parga). Olia Suites Parga is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Olia Suites Parga een goede keuze is:

  • Stijlvolle suites
  • Zwembad met uitzicht op de bergen
  • Geniet van de stilte

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 750 meter
  • afstand tot centrum: circa 750 meter
  • afstand tot luchthaven circa 64 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 250 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Epirus (Parga)

Wow, wat een geweldig plek is Olia Suites. Het valt mij direct bij aankomst op dat het uitzicht adembenemend mooi is. Logisch ook, want met de hoge bergkliffen op de achtergrond lijkt het eerder een schilderij waar ik naar kijk. In de verte hoor ik mijn naam al, ze keken echt uit naar mijn komst. Door dit fantastische onthaal van de vriendelijke eigenaren, wil ik eigenlijk gewoon een sprongetje van geluk maken. Ik loop dan ook met een grote lach naar binnen een voel dat dit een onvergetelijke vakantie gaat worden…

De eigenaren hebben het pand vorig jaar gekocht en volledig gerenoveerd. De vader was aannemer van beroep en deed veel van de renovaties zelf. Hij is gespecialiseerd in metselwerk, dus je zult zijn steenwerk op sommige binnen- en buitenmuren zien. De familie bestaat uit Griekse Albanezen – van Griekse afkomst, maar woonden vele jaren in Albanië voordat ze terugkwamen om zich in Griekenland te vestigen. En tja, dit plekje op Parga is geen slechte keuze. Hier wil iedereen wel blijven.

De schone appartementen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Aan comfort is geen enkel gebrek. En dan zijn er nog de heerlijke bedden, wat een hemelse matrassen! Ik besluit om even te liggen en tegelijkertijd bewonder ik vanuit het slaapkamerraam de grote citroen- en olijfbomen voor de deur. Als ik ben opgeknapt neem ik een verkoelende duik in het zwembad, om vervolgens de omgeving te ontdekken. Want ook de locatie is perfect. Je zit hier weliswaar lekker rustig, maar toch zijn het centrum én het strand in de buurt. Hier combineer ik het beste van 2 werelden…Yamas!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid