Hotel Racconto Boutique Design (Parga)

Vanaf 950.00

Artikelnummer: 18e96f5bf0d3 Categorie:

Beschrijving

Hotel Hotel Racconto Boutique Design bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Parga. Hotel Racconto Boutique Design is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hotel Racconto Boutique Design een goede keuze is:

Adults only (17+);Sprookjesachtig boetiekhotel;Duik in het ruime zwembad;Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes;Moderne inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 900 meter
Afstand tot centrum: circa 900 meter
Afstand tot luchthaven circa 60 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 900 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Parga

‘Racconto’ betekent sprookje en na een verblijf op dit heerlijke plekje snap ik helemaal waarom er voor deze naam gekozen is. Al toen ik aankwam, had ik het idee dat ik in een modern sprookje was beland. De mooie witte kamers en suites zagen er uitnodigend uit en het ontvangst van Panagiotis en Sophia liet me gelijk thuis voelen.

Maar wat dit adresje echt uniek maakt, is de sereniteit en de rust. Bij het zwembad staan ligbedden omringd door witte gordijnen, ideaal om even weg te dromen. Er is zelfs een speciale ruimte bij het zwembad om te mediteren en te genieten van de geluiden van de natuur.

Ook binnen is de dromerige sfeer overal te voelen, het hotel is prachtig ingericht en de bedden zijn net zo zacht als dat ze eruit zien. Ik heb erg genoten van het ontdekken van de omgeving met als favoriet het bijzondere plaatsje Parga. Na een dagje door de stad struinen, lokale gerechten proeven en nieuwe mensen leren kennen, is het een verademing om terug te keren naar dit witte paradijsje. Ik verbleef er dan ook nog lang en gelukkig…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid