Gallery Suites Parga (Parga)

Vanaf 951.00

Artikelnummer: d2e1c8197b81 Categorie:

Beschrijving

Appartement Gallery Suites Parga bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Parga. Gallery Suites Parga is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Gallery Suites Parga een goede keuze is:

Plekje met een hippe look;Je zit zo op het strand;Zwembad met uitzicht op de bergen;Aandacht voor elke gast;Vlak bij levendig plaatsje

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 600 meter
Afstand tot centrum: parga circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Parga

Na een warm welkom van gastheer Ahileas, ga ik eerst een kijkje nemen bij het zwembad van de Gallery Suites. Vanwege de bijzondere ligging tegen de groene heuvels van Parga, is het uitzicht hier adembenemend mooi!

Je vindt de Gallery Suites vlak bij het centrum van Parga, op het Griekse vasteland. Er zijn vijf appartementen om tussen te kiezen; allemaal met een unieke naam en een inrichting die daarbij past. Zo is er appartement Phos dat Grieks is voor ‘licht’ en Chroma dat ‘kleur’ betekent. Stap naar binnen en je zult zien dat over alle details is nagedacht. In Phos is de lichtinval namelijk prachtig en in Chroma spat de kleur van de schilderijen af! Welk appartement je ook kiest; je ervaart overal de luxe en comfort die je hebben wilt tijdens je vakantie en tegelijkertijd voel je je hier ook een beetje een local. Wandel maar eens langs de oude huisjes en verborgen kerkjes in het kleurrijke centrum, schuif gezellig aan op één van de vele terrasjes of breng een bezoek aan het Ai Giannakis strand om de hoek. Dankzij de fijne locatie van de suites ben je echt even weg van de massa, maar kun je gemakkelijk de drukte opzoeken. Laat de vakantie maar beginnen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid