Elysium Living Parga (Epirus (Parga))

Vanaf 723.00

Artikelnummer: b0459e31184c Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Elysium Living Parga bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Epirus (Parga). Elysium Living Parga is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Elysium Living Parga een goede keuze is:

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1400 meter (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 800 meter
  • afstand tot de strip circa 1200 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 400 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 400 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Epirus (Parga)

De wind gaat door mijn haren en de zon verwarmt mijn gezicht. Vanuit het vaste land van Parga vaar ik met een boot naar het rustige Ionische eilandje Paxos. Het was op aanraden van Athanasios om deze fantastische tocht te gaan maken. Hij heeft niets te veel gezegd en ik geniet met volle teugen. Athanasios is de eigenaar van Elysium Living Parga, waar ik een paar nachten mag logeren.

Gisteren arriveerde ik in dit kleine paradijsje met een onwerkelijk panoramisch uitzicht. Het ligt op een heuvel en je kijkt uit over de stad Parga, mooie zandstranden en natuurlijk de helderblauwe zee. Het is net een ansichtkaart. Het prachtige gebouw van Elysium Living is gemaakt van steen en traditionele mediterrane tegels wat zorgt voor een klassieke uitstraling. Mijn studio is ook zeer stijlvol ingericht met fijne bedden en een kleine keuken.   

Bij het zwembad is het lekker toeven en zijn er genoeg schaduwrijke plekjes om een lekker dutje te doen. Toen ik dromerig voor mij uitstaarde, sprak Athanasios mij aan. “Heb je het naar je zin Eliza? “Het is werkelijk een plaatje en ik ben blij dat ik hier ben. Ik voel mij helemaal thuis.”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid