Charisma Boutique Hotel (Parga)

Vanaf 534.00

Artikelnummer: b18f92d87d38 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Charisma Boutique Hotel bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Parga. Charisma Boutique Hotel is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Charisma Boutique Hotel een goede keuze is:

Plekje met een hippe look;Tot in de puntjes verzorgd;Een romantische get-away;Opladen bij het mooie zwembad;Vlak bij levendig plaatsje

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: lichnos circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Parga

Het is net alsof je een hip woonmagazine instapt. Zo voelt het wanneer je naar binnen loopt bij het Charisma Boutique Hotel in Parga.

Dit prachtige hotel is gebouwd tegen een heuvel in Parga, op het vasteland van Griekenland. Alles wat je wensen kan van een modern boetiekhotel vind je hier: luxe, stijl en een intieme sfeer. Kijk maar eens naar die prachtige klassieke elementen, de mooie pastelkleuren en de indrukwekkende meubelcollectie. Heb je ooit zo’n stylish hotel gezien? Buiten is het minstens zo mooi. Zoek een plekje op één van de loungebedden en wissel het zonnen af met een verfrissende duik in het zwembad. Wil je er een keer op uit? Breng dan een bezoek aan het Piso Krioneri strand, of wandel het centrum van dit schilderachtige plaatsje in. Laat je leiden door de smalle steegjes, schuif gezellig aan op een terrasje en ga op zoek naar een souvenir voor de thuisblijvers. Uit eten gaan in Parga is een culinair feest, dus laat je smaakpapillen kietelen of steek zelf de barbecue aan bij het hotel. De keuze is aan jou, want het is tenslotte vakantie!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid