Casa Sivota Villas (Epirus (Parga))

Vanaf 861.00

Artikelnummer: cd81c38fb941 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Casa Sivota Villas bevindt zich in Sivota, gelegen in de regio Epirus (Parga). Casa Sivota Villas is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Casa Sivota Villas een goede keuze is:

  • Moderne villa’s
  • Geniet van je privézwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 500 meter (kiezelstrand, via een licht hellende weg, ligstoelen (tegen betaling), parasol (tegen betaling))
  • afstand tot centrum: circa 600 meter
  • afstand tot luchthaven circa 98,0 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 1 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 600 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Epirus (Parga)

Boven de kleurrijke huisjes van het dorpje Sivota, in de groene heuvels van Parga, pronken de vier prachtige witte villa’s van Casa Sivota. Wanneer ik de auto uitstap, staat Stavros me al op te wachten met een grote glimlach. Stavros reisde zijn hele leven door Griekenland, maar keerde altijd weer terug naar zijn geliefde dorp. Zoekend naar een reden om zo lang mogelijk in het dorp te blijven, kwam hij op het idee om de villa’s te bouwen. “Het begon als een goede verblijfplaats voor vrienden, maar het is een beetje uit de hand gelopen”, grinnikt Stavros trots.

En zijn trots is zeker niet misplaatst. Casa Sivota is een dromerig paradijsje. De stralend witte villa’s hebben een zachte en serene inrichting, van alle gemakken voorzien. Achter mijn villa is er een eigen tuin met zwembad en een lief roze strandbedje, helemaal voor mij alleen.

“Kom mee”, zegt hij, “Ik moet je wat laten zien”. Stavros loopt enthousiast voor me uit. Langs de villa’s dalen we naar beneden. Dan word ik overvallen door een heerlijke kruidige geur: basilicum! Stavros toont me zijn grootste trots: de tuin. Hier is hij het liefst en ik snap meteen waarom: verse munt, tomaten, peterselie en … aardbeien! “We hebben zojuist de allereerste geoogst; deze zijn voor jou”, zegt Stavros en hij overhandigt me een handje met blozende aardbeien. Terwijl ik een aardbei eet gluur ik naar de zee, fonkelend in het zonlicht. Net als Stavros zou ik hier voor altijd kunnen blijven…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid