Appartementen Golden Sun (Parga)

Vanaf 782.00

Artikelnummer: b509a1645cfe Categorie:

Beschrijving

Appartement Appartementen Golden Sun bevindt zich in Parga, gelegen in de regio Parga. Appartementen Golden Sun is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Golden Sun een goede keuze is:

Geniet van de stilte;Ontdek de lokale keuken;Voelt als thuiskomen;Elk plekje hier voelt prettig aan

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 1

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Parga

Ik voel de zweetdruppeltjes opkomen. Wat een warmte! Gelukkig ben ik bijna bij het appartementje waar ik verblijf. Nog een klein stukje lopen. Eenmaal aangekomen pak ik snel mijn spulletjes bij elkaar en zoek ik verkoeling in het zwembad. Heerlijk! Na een klein uurtje rondslenteren, omhoog en omlaag lopen heb ik dat wel verdiend.

Tijdens het zwemmen geniet ik van het uitzicht op de groene heuvels. In de verte zie ik Parga liggen, het stadje waar ik vanochtend was. Het is een gezellig, kleurrijk plaatsje. Ik ben helemaal naar boven gelopen en heb heel wat prachtige foto’s gemaakt van het uitzicht. Morgen ga ik met mijn auto eens wat mooie strandjes in de omgeving ontdekken! Of zal ik toch een fiets huren? Daar ga ik eens onder het genot van een glaasje wijn over nadenken. Eerst maar eens genieten van de betoverende zonsondergang op mijn balkon!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid