Anemolia (Epirus (Parga))

Vanaf 610.00

Artikelnummer: a2298eaf4a52 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Anemolia bevindt zich in Sarakiniko, gelegen in de regio Epirus (Parga). Anemolia is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Anemolia een goede keuze is:

  • Sfeervol hotel
  • Met verkoelend zwembad
  • Direct aan zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • aan het strand (kiezelstrand, ligstoelen (gratis), parasol (gratis))
  • afstand tot centrum: circa 11 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 75 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 7 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 11 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Epirus (Parga)

Als ik mijn ogen open zie ik een kleine schol vissen voor mij uitzwemmen. Ik kan mijn adem niet langer inhouden, dus zwem ik naar boven. Zodra ik weer boven water ben schijnt de zon in mijn gezicht. Een golf brengt me dichter naar de kust, waardoor ik de grond weer kan raken. Ik kijk uit over het parelwitte zand van Sarakiniko Beach en ik besluit dat het tijd is om een hapje te gaan eten.

Wanneer ik aankom bij Anemolia word ik hartelijk ontvangen door Kleopatra. Samen met haar man Christos en haar zoon Nikos runnen zij dit  mooie hotel. “Eliza, volgens mij heb jij wel trek in wat lekkers.” Ze neemt me mee naar het restaurant en adviseert me haar favoriete gerecht uit de houten oven. Ik laat me verassen!

Met een verzadigd gevoel van de heerlijke maaltijd ga ik mijn kamer opzoeken, maar niet voordat ik een rondje heb gelopen om het hotel wat beter te bekijken. De authentieke gebouwtjes hebben een mooie afwerking van natuurstenen met witte details. Aan de knusse balkons hangen witte gordijntjes die zorgen voor wat schaduw in de zon. Als ik mijn kamer binnenkom, ben ik verrast door de moderne maar sfeervolle inrichting. Eenmaal in bed doezel ik weg bij het geluid van de zee en droom ik van een sprong in het heerlijke zwembad. Dat is het eerste wat ik morgen ga doen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid