White Suites Resort (Chalkidiki)

Vanaf 896.00

Artikelnummer: 17dec5b43424 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel White Suites Resort bevindt zich in Afitos, gelegen in de regio Chalkidiki. White Suites Resort is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom White Suites Resort een goede keuze is:

Prachtig plekje aan zee;Luxe boutique hotel;Loungen in de beach bar;Proef dagverse vis van de gril

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel

Afstand tot centrum: circa 100 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Wat een plaatje is White Suites Resort. Toen ik de naam hoorde en de foto’s zag begon mijn hart sneller te kloppen, maar nu bij aankomst moet ik mijzelf toch wel even in m’n arm knijpen. Door de perfecte ligging aan zee loop ik zo het parelwitte strand op. Hier kan ik de hele dag lekker zonnen, zwemmen in zee en me tegoed doen aan verse vis en goede cocktails.

In totaal heeft dit fijne adresje 14 luxe suites met een moderne uitstraling. Wit is de basis in het interieur, net als het uitzicht over de turquoise zee. Op een plek als deze, wil je niets liever dan de hele dag met je blote voeten in het zand lopen. Daarom speelt alles zich af op en rondom het strand. Neem een duikcursus of vaar de kustlijn af met een zeilboot of geniet bij de Lime beach bar van een ijskoud drankje. De Lime beach bar is de plek om lekker onderuit te zakken op zachte banken en ligbedden en te genieten van ijskoude drankjes en muziek. Laat je ook culinair verrassen in Moudounou Restaurant. Hier word je getrakteerd op de mooiste zonsondergang, gegrilde vis en authentieke mezes.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid