Villa D’oro (Chalkidiki)

Vanaf 850.00

Artikelnummer: b111602be681 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Villa D’oro bevindt zich in Paliouri, gelegen in de regio Chalkidiki. Villa D’oro is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa D’oro een goede keuze is:

Moderne suites en privévilla’s;Zwembad met uitzicht op zee;Genieten op het privéstrand;Licht en fris ingericht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot privéstrand circa 120 meter
Afstand tot centrum: circa 4 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 110 kilometer
Afstand tot bushalte circa 4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Uitgerust word ik wakker in het ruime bed van mijn moderne suite bij Villa D’oro. Eigenaar Efstratios heeft alvast een uitgebreid ontbijtje voor me klaar gemaakt. Kijkend naar de prachtige blauwe zee loop ik naar het terras en ik plof neer op de lounge bank. “Goedemorgen Eliza, goed geslapen?” vraagt Efstratios. Ik vertel aan Efstratios dat ik in tijden niet zo lekker heb geslapen en blij ben om weer terug te zijn bij het prachtige Villa D’oro.

De frisse zeebries waait door mijn haren, waardoor ik langzaam een beetje meer wakker word. Het ontbijtje ziet er verrukkelijk uit en ik neem een hapje van het versgebakken croissantje. Gisteren heb ik mijn eerste dag doorgebracht op het privéstrandje met één van mijn favoriete boeken.

Efstratios heeft altijd goede ideeën en laat mij de speciale plekken van het eiland zien. “Vanmiddag neem ik je mee naar een heel bijzonder historisch plekje genaamd Meteora. Hier zijn kloosters gebouwd midden in de rotsen! Je zult je ogen niet geloven en het uitzicht is adembenemend!” vertelt Efstratios enthousiast. Een kriebelend gevoel in mijn buik zegt dat ik dit moet ontdekken en ik vertel Efstratios dat ik zeker met hem mee ga vanmiddag. Maar eerst is het tijd voor een heerlijke massage in de beautysalon van Villa D’oro.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid