Soleado Luxury Villas (Chalkidiki)

Vanaf 1,456.00

Artikelnummer: 5d0e77c44e2b Categorie:

Beschrijving

Villa Soleado Luxury Villas bevindt zich in Kalandra, gelegen in de regio Chalkidiki. Soleado Luxury Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Soleado Luxury Villas een goede keuze is:

Zwemmen in je privézwembad;Omringd door natuur;Luxe en moderne villa’s;Uitzicht over zee en olijfgaarden;Goede service en comfort

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 800 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Een prachtige locatie, een hoog comfortgehalte en uiterst vriendelijke eigenaren voor wie service en gastvrijheid, hoog in het vaandel staan. Wat ben ik blij met mijn nieuwste ontdekking op Chalkidiki; Soleado Luxury Villas. Dit fijne adresje biedt alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie samen, met het gezin of lekker alleen, net als ik. 

Deze parel bevindt zich op een rustig plekje in Kassandra en beschikt over 8 luxe split-level villa’s om in te verblijven. Allemaal met een modern interieur, een eigen tuin én zwembad, dat voor de nodige verkoeling zorgt. En dan zwijg ik nog over dat adembenemende uitzicht… Je wordt volledig ondergedompeld in de natuur: direct om je heen heb je prachtige olijfgaarden en een heerlijk geurende kruidentuin, en in de verte zie je de zee. Je begrijpt het al: tot rust komen gaat hier helemaal vanzelf.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid