Olea Mare (Chalkidiki)

Vanaf 738.00

Artikelnummer: 64cdd291003c Categorie:

Beschrijving

Appartement Olea Mare bevindt zich in Kalives, gelegen in de regio Chalkidiki. Olea Mare is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Olea Mare een goede keuze is:

Moderne appartementen en studio’s;Op loopafstand van het strand;De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar;Ontvang de beste tips voor uitjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 60 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Terwijl ik nog maar net aan mijn wandeling ben begonnen, zie ik ineens het blauw van de zee verschijnen. Soulas, een van de eigenaren van Olea Mare, tipte mij om een middagje te ontspannen op het rustige strand, vlakbij de appartementen.

Ik ben twee dagen geleden aangekomen en verblijf in een van de mooie modern ingerichte studio’s van Olea Mare. Gisteren heb ik de hele dag rondgereden om de omgeving te verkennen en heb ik de dag afgesloten met een heerlijke duik in het zwembad. Vandaag ga ik lekker luieren aan het strand.

Terwijl ik naar mijn gereserveerde ligbedje loop denk ik terug aan de warme glimlach waarmee Soulas me hierover vertelde. Rust, natuur, de zee en tal van leuke plaatsjes binnen handbereik. Wat een perfect gelegen plekje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid