Mint Retreat Suites (Chalkidiki)

Vanaf 800.00

Artikelnummer: 8bc887e9a1e2 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mint Retreat Suites bevindt zich in Kalandra, gelegen in de regio Chalkidiki. Mint Retreat Suites is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mint Retreat Suites een goede keuze is:

  • Sfeervolle suite
  • Droom weg bij het uitzicht
  • Heerlijk koel door airconditioning

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 4 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 92 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 1500 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Met de warme zon op mijn schouders, staar ik naar het uitzicht dat voor me ligt. De helderblauwe zee steekt prachtig af tegen de goudgele stranden. Toen ik vanmiddag in mijn huurauto het pad van Mint Retreat Suites op reed, was ik meteen verkocht. Eigenaresse Rea stond klaar om mij met open armen te onthalen en vertelde me van alles over haar idyllische plekje, terwijl we samen naar mijn suite liepen.

Het viel mij meteen op dat de huisjes typisch Grieks zijn, door de authentieke natuurstenen die je hier op de eiland vaak tegenkomt. Eenmaal binnen in de suite voelt ieder plekje prettig aan. De moderne inrichting is van alle gemakken voorzien. Zo is het hier heerlijk koel door de airconditioning en heb ik een terras waar ik van het adembenemende uitzicht kan genieten. Ik weet zeker dat ik hier volledig zal opladen. Door de gastvrijheid van Rea weet ik meteen dat ik bij haar aan het goede adres ben om te vragen wat ik tijdens mijn vakantie op Chalkidiki zeker niet mag missen. Vol enthousiasme vertelt ze mij dat ze een boottrip voor me kan regelen. En daar zeg ik absoluut geen nee tegen.

Nu is de avond gevallen en zit ik hier met een heerlijke wijn en een schaaltje vol olijven onder de sterrenhemel van Griekenland. Morgenochtend stap ik op de boot om alles vanaf het water te bewonderen. Ik kan niet wachten. Het schijnt dat de onderzeewereld hier er één is die je niet snel vergeet. Net zoals ik dit plekje nooit ga vergeten…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid