Kappa Luxury Villas & Suites (Chalkidiki)

Vanaf 797.00

Artikelnummer: f051daa701f4 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kappa Luxury Villas & Suites bevindt zich in Paliouri, gelegen in de regio Chalkidiki. Kappa Luxury Villas & Suites is geclassificeerd met 4.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Halfpension.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kappa Luxury Villas & Suites een goede keuze is:

  • Luxe suites en privévilla’s
  • Geniet van je eigen zwembad
  • Restaurant op locatie

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: Paliouri circa 2,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 110 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 2,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

“Kom Eliza, ik zal je laten zien dat Kassandra ook plekken heeft waar je kan ontsnappen aan de drukte.” Georgios houdt de autodeur voor me open. We hebben twee dagen doorgebracht in Thessaloniki. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en vooral genoten van het eten. Maar na deze grote stad ben ik toe aan rust. En Georgios beloofde mij dat zo’n plek hier op minder dan 2 uur rijden te vinden is.

Ik ben blij dat Georgios achter het stuur zit, want ik kan mijn ogen niet op de weg houden. Er is zoveel moois te zien! We stoppen onderweg even bij Nea Potidea, het kustplaatsje dat ook wel de Poort van Kassandra wordt genoemd. “Ik laat je zoveel mogelijk zien Eliza, want als we straks bij onze bestemming zijn wil je daar niet meer weg!”

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig! En zodra we aankomen bij Kappa Villas & Suites weet ik het meteen: hier wil ik inderdaad blijven. Mijn suite heeft een privézwembad en de inrichting is modern en luxe. “En als je even genoeg hebt van het zwembad, sta je binnen enkele stappen met je voeten in de zee.” Stilletjes kijk ik om me heen. We zijn echt ontsnapt aan alle drukte, precies zoals Georgios had beloofd.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid