Kappa Luxury Villas & Suites (Chalkidiki)

Vanaf 490.00

Artikelnummer: f051daa701f4 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kappa Luxury Villas & Suites bevindt zich in Paliouri, gelegen in de regio Chalkidiki. Kappa Luxury Villas & Suites is geclassificeerd met 4,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Kappa Luxury Villas & Suites

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Chalkidiki

“Kom Eliza, ik zal je laten zien dat Kassandra ook plekken heeft waar je kan ontsnappen aan de drukte.” Georgios houdt de autodeur voor me open. We hebben twee dagen doorgebracht in Thessaloniki. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en vooral genoten van het eten. Maar na deze grote stad ben ik toe aan rust. En Georgios beloofde mij dat zo’n plek hier op minder dan 2 uur rijden te vinden is.

Ik ben blij dat Georgios achter het stuur zit, want ik kan mijn ogen niet op de weg houden. Er is zoveel moois te zien! We stoppen onderweg even bij Nea Potidea, het kustplaatsje dat ook wel de Poort van Kassandra wordt genoemd. “Ik laat je zoveel mogelijk zien Eliza, want als we straks bij onze bestemming zijn wil je daar niet meer weg!”

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig! En zodra we aankomen bij Kappa Villas & Suites weet ik het meteen: hier wil ik inderdaad blijven. Mijn suite heeft een privézwembad en de inrichting is modern en luxe. “En als je even genoeg hebt van het zwembad, sta je binnen enkele stappen met je voeten in de zee.” Stilletjes kijk ik om me heen. We zijn echt ontsnapt aan alle drukte, precies zoals Georgios had beloofd.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kappa Luxury Villas & Suites (Chalkidiki)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.