Kalma Villas (Chalkidiki)

Vanaf 949.00

Artikelnummer: f9696fd8e3f9 Categorie:

Beschrijving

Villa Kalma Villas bevindt zich in Nea Moudania, gelegen in de regio Chalkidiki. Kalma Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kalma Villas een goede keuze is:

Moderne privévilla’s;Privézwembad met uitzicht op zee;Geniet van de stilte;Je zit zo op het strand

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 850 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 1

Afstand tot luchthaven Thesaloniki circa 50 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

“Rust, ruimte, stilte, ontspanning…” Met iedere stap die ik bij Kalma Villas zet, schiet me een ander woord te binnen. Stuk voor stuk omschrijven ze de villa perfect. Ik plof neer op de bank op mijn veranda, waar ik uitkijk over mijn privézwembad én de zee. In de verte vaart een vissersboot voorbij en de wind waait zachtjes door de bomen.

Gisteren ben ik bij Kalma Villas aangekomen. Mijn goede vriend Nikos vertelde me dat hij nog een mooi plekje kende en voordat ik het wist reed ik samen met hem door het dorpje Nea Moudania in Chalkidiki. Om bij de villa’s te komen moesten we wel nog even een paar hobbelige en zanderige weggetjes over, maar dat maakte de verassing alleen maar groter! Toen ik dacht dat we aan het einde van de wereld waren aangekomen, verscheen er ineens een poort recht voor ons. Daarachter lagen de villa’s al in het zonnetje op ons te wachten.

Toen ik eenmaal mijn koffers had weggezet in de ruime slaapkamer en de deuren naar de veranda open had gezet, werd ik overspoeld door een ultiem gevoel van thuiskomen. Het einde van de wereld en het begin van mijn geluk!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid