Hotel Ekies All Senses Resort (Chalkidiki)

Vanaf 846.00

Artikelnummer: 3178d6dab4bc Categorie:

Beschrijving

Hotel Hotel Ekies All Senses Resort bevindt zich in Vourvourou, gelegen in de regio Chalkidiki. Hotel Ekies All Senses Resort is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hotel Ekies All Senses Resort een goede keuze is:

Genieten op het privéstrand;Geliefd bij levensgenieters;Heerlijk uitzicht op zee;Moderne lichte inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel

Afstand tot centrum: circa 300 meter
Afstand tot luchthaven circa 110 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Tevreden lig ik in mijn hangmat en tuur ik onder mijn zonnehoed vandaan over het turquoise water van de baai van Vourvourou. “En? Klopt het wat ik zei Eliza?” Al nippend van mijn favoriete drankje Frappé knik ik tevreden naar Giannis. “Ja je hebt helemaal gelijk”.

Ik ben zo enthousiast over Chalkidiki en bedacht mij gisteren een boottocht te gaan maken langs de rotsachtige eilanden en grotten die dit prachtige stukje van Griekenland rijk is. Met een aantal locals voeren we langs kleine baaien en snorkelen we in zee om de onderwater wereld te verkennen. Eenmaal weer op de boot kwam ik in gesprek met Giannis, een trotse inwoner van Sithonia. Hij raakte niet uitgepraat over Vourvourou en al snel kwam ons gesprek dan ook op Ekies All Senses Resort. “Eliza, hier moet je overnachten. Vergeet al je zorgen en onderga een stukje Griekse gastvrijheid zoals je nog nooit hebt meegemaakt”. Giannis heeft niets te veel gezegd. Niet alleen het eten en drinken is hier fantastisch, maar ook de ligging aan het strand. Mijn eigentijdse hotelkamer is zeer smaakvol ingericht en zoals overal in dit hotel is de relaxte sfeer aanstekelijk. Ik droom nog even verder …

Bekijk prijzen en beschikbaarheid