Fruit Garden Villas (Chalkidiki)

Vanaf 905.00

Artikelnummer: 0a368f4baf36 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Fruit Garden Villas bevindt zich in Kriopigi, gelegen in de regio Chalkidiki. Fruit Garden Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Fruit Garden Villas een goede keuze is:

  • Sfeervolle privévilla’s
  • Plons in je eigen zwembad
  • Omgeven door druiven- en dennenbomen

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1600 meter
  • afstand tot centrum: circa 1 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 96 kilometer
  • afstand tot treinstation circa 104 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 1000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Kijkend door mijn zonnebril zie ik de druivenbomen die zich gevlochten hebben tussen het hout van de veranda. De geur van rijp fruit maakt de lucht hier heerlijk zoet. Ontspannen lig ik aan mijn eigen privézwembad bij een van de villa’s van Fruit Garden Villas. Het uitzicht op de bergen is grandioos en de rust die bij deze villa’s heerst is heerlijk.

Vanavond neemt mijn Griekse vriendin Petra mij mee naar het stadje Kriopigi om te eten bij een van de lokale Grieke taverna’s. Maar eerst heb ik haar gevraagd om langs te komen bij deze idyllische villa. Ze zal het echt fantastisch vinden. “Eliza! Hier ben ik dan eindelijk!” roept Petra vanuit de verte. Ik begroet haar met drie Nederlandse zoenen. “Wat fijn om je te zien, Petra!”

Ik open de deur van mijn villa en Petra is net zo enthousiast als ik ben over de villa. De schattige authentieke details zorgen voor een typisch Griekse sfeer. De villa is ruim en heeft zelfs een tweede badkamer. Ik loop samen met Petra naar het terras. “Wat ziet het er prachtig uit!” roept Petra vrolijk. We ploffen neer op de ligbedden naast het zwembad en genieten van de zon die langzaam achter de bergen verdwijnt. De lucht kleurt roze en verandert langzaam in donkerblauw. Mijn maag knort. Tijd om naar Kriopigi te gaan!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid