Biohotel Elies 33 (Chalkidiki)

Vanaf 792.00

Artikelnummer: b322777ce0f3 Categorie:

Beschrijving

Hotel Biohotel Elies 33 bevindt zich in Afitos, gelegen in de regio Chalkidiki. Biohotel Elies 33 is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Biohotel Elies 33 een goede keuze is:

Laat je onderdompelen in de natuur;Wandel naar zee;Yogalessen in de tuin;Adults only

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: afitos circa 2000 meter
Afstand tot luchthaven circa 80 kilometer
Afstand tot bushalte circa 1000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Chalkidiki

Bohemian plekjes, daar ben ik gek op. Het vrije gevoel midden in de natuur dat is wat ik zo fijn vind aan Biohotel Elies 33. Dit adresje in Afytos, is een heerlijke plek om te ontsnappen aan het drukke leven. Je voelt de rust tot in het puntje van je tenen en wordt elke dag getrakteerd op de geur van pijnbomen en uitzicht op de turkooisblauwe zee.

De natuur en wellbeing staan centraal staan bij dit fijne adresje. Om te beginnen zie je dat er in de kamers veel gebruik gemaakt is van daglicht en houten materialen, waardoor je rustig wakker wordt in een prikkelarme omgeving. In het restaurant worden gerechten bereid met duurzame en dagverse ingrediënten van de markt en in de tuin worden yogasessies georganiseerd. Je wordt hier eigenlijk vanzelf ontspannen. Geniet op een ligbed bij het zwembad, maak een wandeling naar het strand en ga eropuit. Laat je verrassen door de omgeving en ontdek hoe in het authentieke Griekse dorp Afytos, de tijd lijkt stil te staan…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid