8-daagse fly & drive Klassiek Griekenland (Atheense Rivièra)

Vanaf 442.00

Artikelnummer: 7b86f31d44cf Categorie:

Beschrijving

Deze unieke beleving 8 daagse fly drive Klassiek Griekenland begint in Athene, gelegen in de regio Atheense Rivièra. Je vliegt vanaf Amsterdam.

Bekijk een foto-impressie van 8 daagse fly drive Klassiek Griekenland


Over deze reis in de regio Atheense Rivièra

Geniet van een 8-daagse Zonvakantie naar Atheense Rivièra bij 8 daagse fly drive Klassiek Griekenland. Wil je langer op vakantie blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Highlights

Huurauto en overnachtingen, Verlenging mogelijk, Route door het oude Griekenland, Ontdek de metropool Athene, Verken ruïnestad Mystras & Delphi, Olympia: dwalen tussen tempels & inclusief transfers.

Waarom deze reis boeken?

Op je route door het oude Griekenland maak je kennis met de hoogtepunten en de diversiteit aan culturen van het Griekse vasteland en het ongerepte Peloponnesos. Besteed ook aandacht aan de eeuwenoude metropool van het land, Athene. Laat het gigantische, oude theater en het heiligdom van de God der Geneeskunde, Epidaurus niet ongezien aan je voorbij gaan. En ontdek de indrukwekkende ruïnestad Mystras en het orakelheiligdom van Delphi. Je wordt onderweg steeds weer getrakteerd op de uitbundige Griekse natuur. En natuurlijk is er ook volop tijd om gewoon lekker te genieten van de heerlijke Griekse keuken en het aangename klimaat. Vakantie vieren op z’n allerbest!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid