15-daagse fly & drive Grand Tour Griekenland (Achaia)

Vanaf 711.00

Artikelnummer: 5d4b37ee1deb Categorie:

Beschrijving

Deze unieke beleving 15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland begint in Athene, gelegen in de regio Achaia. Je vliegt vanaf Amsterdam.

Bekijk een foto-impressie van 15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland


Over deze reis in de regio Achaia

Geniet van een 15-daagse Zonvakantie naar Achaia bij 15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland. Wil je langer op vakantie blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Highlights

Huurauto en overnachtingen, Perfecte combi natuur en cultuur, Bewonder de beroemde Akropolis, Ontdek tempels van Zeus en Hera, Bezoek aan de Olympische stad, Geniet aan de kust in Nea Makri & inclusief transfers.

Waarom deze reis boeken?

Ontdek met eigen ogen het eeuwenoude Athene met de beroemde Akropolis. Neem een heerlijke duik in de verfrissende zee bij het strand van Varzika of Mavro Lithari. Het gigantische en antieke theater in Epidaurus levert een unieke akoestiek, wellicht is er een leuke voorstelling als je er bent. Je kan de spanning en opvoeding van de oude Spartanen bijna voelen. Je stapt in de geboorteplaats van de Olympische Spelen waar onder meer de tempels van Zeus en Hera te vinden zijn. Je maakt het allemaal mee tijdens een reis langs boordevol Griekse hoogtepunten. De absolute trekpleisters van het land laat je zeker niet aan je voorbij gaan. Geniet lekker na op het strand met een lekker Grieks hapje en een drankje.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid