Villas Limneon (Zakynthos)

Vanaf 560.00

Artikelnummer: f46a947f48f8 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villas Limneon bevindt zich in Limni Keri, gelegen in de regio Zakynthos. Villas Limneon is geclassificeerd met 5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Villas Limneon

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

Tevreden kijk ik naar mijn goed gevulde mand als ik het haventje van Keri uitloop. Bij een visser die net met zijn boot terugkwam van zee heb ik vis gekocht. Verser kan niet! Hier ga ik vanavond een heerlijke maaltijd van bereiden op mijn eigen barbecue. Want die heb ik in de tuin van mijn nieuwe ontdekking Villas Limneon! Het is echt een paradijsje, want in de ruime tuin heb ik ook een privézwembad met jacuzzi. En omdat de villa op een heuvel ligt, is het uitzicht over olijfbomen adembenemend.

Als ‘s avonds de vis op de grill ligt, verwelkom ik Maria en haar man. Zij zijn de eigenaren van Villas Limneon en ik heb ze uitgenodigd voor het eten. Ze vertellen honderduit over de droom die ze hier verwezenlijkt hebben. Ik luister aandachtig en schenk ondertussen de wijn bij. De geur van de vis en kruiden vult de tuin. Genieten! Deze avond mag van mij nog heel lang duren!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villas Limneon (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.